Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře hanácké selky

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 10. 2011 20:50

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 013 kJ / 720 kcal
Bílkoviny19,01 g
Tuky1,86 g
Vláknina25,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy145,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: 2000 nejlepších receptů

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 9. 2021 07:26

:yes::yes::yes:<3:-K

ivulinka ivulinka

7. 10. 2011 15:45

Knížku mám taky a vím, že tento recept je opět příjemnou změnou tepelné úpravy kuřete:yes:

Colombo65 Colombo65

7. 10. 2011 10:20

Selka jedna šikovná ;-);-);-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 10. 2011 18:16

Krásná fota, vše je kouzelné na oko;-):-K i na bříško:-K:-p:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 10. 2011 13:24

Krásný recept:-Ka príma fotopostup:-p+11:yes:

Jana Pá

6. 10. 2011 11:51

Radím, radím, ale pochvalu jsem neposlala, takže:yes::-p

Jana Pá

6. 10. 2011 11:48

Hakisák, ano - kuřecí maso opeč, maso se zatáhne jen na povrchu a pak dle receptu dáš do trouby, kde se peče ještě cca 40 min.a pak už bude hotovo a nebude červené (syrové), ale upečeno:yes:

Hakisák

6. 10. 2011 11:11

dobrý den, asi se zeptám hloupě, ale jsem začátečnice....Ty kousky kuřete na pánvi opékám jen dokud nezčervenají - jako že uvnitř budou třeba ještě syrové?

maris maris

6. 10. 2011 09:32

:yes::-p:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 10. 2011 09:00

Krásně barevné:-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 10. 2011 07:23

MOc pěkný receptík,takové mám ráda:-p+1:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2011 22:34

Já už to někde četla a říkala jsem si, že zkusím. Tak teď aspoň vidím, jak to vypadá;-)

Bibinka Bibinka

5. 10. 2011 21:19

Bahulo, bezva recept, dělám velmi podobně, jen nerestuji, ale rovnou peču a bez brambor. Já ti dávám 3.bod:yes:

Eliza Eliza

5. 10. 2011 21:15

Tak to je opět báječně šťavnatá fotka...jen si přivonět...:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

5. 10. 2011 20:55

Jejdanánky, to musí být dobrota:-p:-* Vítám každý nápad, jak zužitkovat kuře a tento se mi moc líbí. Bahulko, máš první bodík a recept putuje na vyzkoušení:yes::-K P.S. Tak jak tak koukám, už jsem druhá v pořadí, takže za 2:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hanácké kuře hanácké maso recept kuře po hanácku hanácké kuře s těstovinami hanácké recepty recepty selky hanacke maso recepty kure v troube čerstva paprika hanáck é kuře hanáck é kuře kureci selkyve hanacke kureci maso jak se dělá hakisák hanácké maso recept recept kuře na p hanáčcké kuře kuře s těstovinami s cuketou a mletým kmínem hanácké kuře recept hanácké kuře recept salat selka

Suroviny: kuře, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, cibule, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, brambory, máslo, olej olivový, šlehačka, petrželka

TopRecepty.cz

Kuře hanácké selky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4YzJ