Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 013 kJ / 720 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 19,01 g | 
| Tuky | 1,86 g | 
| Vláknina | 25,02 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 67 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 145,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a opaprikujeme.
	Krok 2: Část másla rozhřejeme s olejem a porce kuřete osmahneme ze všech stran dočervena. Maso vyjmeme a na  tuk vhodíme jemně nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájené papriky, chvíli je opékáme a pak přidáme pokrájená rajčata.
	Krok 3: Předem uvařené, oloupané a vychladlé brambory pokrájíme na silnější plátky a vyložíme jimi dno máslem vymaštěného pekáčku. Osolíme a mírně posypeme drceným kmínem.
	Krok 4: Na brambory rozložíme opečené porce kuřecího masa, přelijeme rozdušenými paprikami s cibulí a rajčaty, vše zalijeme šlehačkou, vložíme do trouby a zprvu přikryté alobalem a poté odryté pečeme asi 40 minut.
	Krok 5: Podáváme posypané nasekanou petrželkou.
Zveřejněno 5. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kuře hanácké selky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4YzJ
Moje poznámka
					
				
Kuře hanácké selky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4YzJ
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hanácké kuře, 
						
						
							hanácké maso, 
						
						
							recept kuře po hanácku, 
						
						
							hanácké kuře s těstovinami, 
						
						
							hanácké recepty, 
						
						
							recepty selky, 
						
						
							hanacke maso recepty, 
						
						
							kure v troube čerstva  paprika, 
						
						
							hanáck é kuře, 
						
						
							hanáck é kuře, 
						
						
							kureci selkyve, 
						
						
							hanacke kureci maso, 
						
						
							jak se dělá hakisák, 
						
						
							hanácké maso recept, 
						
						
							recept kuře na p, 
						
						
							hanáčcké kuře, 
						
						
							kuře s těstovinami s cuketou a mletým kmínem, 
						
						
							hanácké kuře recept, 
						
						
							hanácké kuře recept, 
						
						
							salat selka
						
					
						Suroviny:
						
							kuře, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							cibule, 
						
						
							rajče, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							paprika čerstvá zelená, 
						
						
							brambory, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							šlehačka, 
						
						
							petrželka
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (18)