Daňčí maso na kořenové zelenině
Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa. Umožní vám to recept na daňčí maso na kořenové zelenině.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 298 kJ / 1 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,39 g |
Tuky | 95,17 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,14 g |
Sacharidy | 30,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Daňčí maso na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5nX
Moje poznámka
Daňčí maso na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5nX
Nejnovější recepty
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 11 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 12 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 12 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 12 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 13 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 14 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 14 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 15 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 15 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 15 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 15 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty z dančího masa,
dančí ragů,
dańčí žebra recept,
daňčí žebra,
dančí,
příprava dančího masa,
pečené dančí maso,
danči recepty,
dančí plec recepty,
recept na danči,
daněk na zelenině,
recept na dančí žebra,
recepty na dančí žebra,
dančí plec,
pečená dančí žebra,
cena dančího masa,
dančí maso cena,
recepty danci,
pečená dančí žebra recept,
maso na kořenové zelenině
Suroviny:
maso dančí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
slanina,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
pepř,
sádlo,
víno červené,
marmeláda brusinková,
šťáva citronová
Komentáře (15)
Super fotečka,moc děkuji za přidání.Hned je recept o hodně atraktivnější
Já zase nikdy nedělala zajíce bez odstranění toho kloubního tuku/nemám na to odvahu/ naučila mně to tchýně a to byla opravdu dobrá kuchařka ,to já jsem jenom učeň, i to špatný.
Ten jalovec jsem chtěla dokoupit,ale zapomněla jsem a asi to nějak nevadilo.Mimochodem to červené víno je výborné k tomu-už taky nezbylo
Myslím,že to chtělo udělat rubriku zvěřina do diskuze a né tady pod recept s daňkem
Jinak nevím proč jsou přidaný u receptu podobný recepty??To tam musí být podobný za každou cenu????Srnka - daněk to je jedno???
Já vím,že je to zvěřina,ale přeci jen takto si myslím by to nemělo být!!!