Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčata ve vlastní šťávě

Pochutnejte si na chuti léta s domácími zavařenými rajčaty ve vlastní šťávě. Každá lžíce je plná čerstvého, intenzivního rajčatového aroma, které dodává vašim jídlům ten pravý šmrnc.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

8. 8. 2008 12:09

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

7. 8. 2018 17:18

A měla jste je v uzavřených zavařovačkách? ;-)
No, já bych stejně steriloval ve vodě :-)

eevza

7. 8. 2018 14:54

Dobrý den, právě jsem je vytahla z trouby a nemam tam šťávu???? je to v pořádku?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavařování rajčat rajčata zavařování co udělat z rajčat rajčatová šťáva recept sterilizace rajčat zavařování loupanych rajčat zavařená rajčatová šťáva sterilace rajčat zavarovani rajcata a papriky recept na zavařování rajčat nakládaná rajčata zavařování rajčatové šťávy nakládání rajčat nakládání loupaných rajčat rajčatova štáva zavařovani šťáva z rajčat zavařování paprik a rajčat zavarovani rajcata rajčatova štava recepty nakládáme rajčata

Suroviny: rajče, sůl

TopRecepty.cz

Rajčata ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYRr