Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 11. 2011 19:13

Suroviny

Porce: jedna zapékací miska nebo plný pekáček/remoska/

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 035 kJ / 2 159 kcal
Bílkoviny145,96 g
Tuky112,11 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,44 g
Sacharidy129,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to trochu zase jiná změna od klasicky připravené ryby, je to velmi křehoučké jídlo, takže ucelenější fotka moc nejde udělat, až druhý den, ale to nic nemění na výborné chuti všech uvedených ingrediencí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

xjurny xjurny

4. 11. 2011 17:19

Dobrý den,
po přečtení této diskuze jsem se nerad pustil do pátrání po receptu "Rybí páj" a musím konstatovat, že jsem jej na několika místech nalezl. V Austrálii, Novém Zélandu a Spojeném království se páj dělá i s hovězím masem. Takže tento recept prohlašuji za existující a rád bych ukončil tuto diskuzi. Pokud tedy nemáte dotazy ohledně přípravy pokrmu, nepište sem prosím. Děkuji za pochopení. xjurny (správce)

PS a ještě jsem změnil hlavní fotku receptu, aby tam nebyl obrázek kuchařky, ale recept samotný.

1974andrea 1974andrea

3. 11. 2011 09:46

Ivčo, posílám ti i já ještě jeden důkaz pro ty nevěřící, viz. foto;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 19:37

Pajaska::-):-):-K:-K Děkuji, jste hodní, moc a moc Vám zdravím, zlatíčka,:-K jste, říká se, že v nouzi poznáš přátele a to jste a diky v:-K:-K:-K:yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 19:36

Jaaja: jejda, moc jste mi udělali radost, ani nevíte, srdícko se mi tak i uzdravuje díky Vám:-K:-K

Pajaska Pajaska

2. 11. 2011 19:24

:-p:-p:yes::yes:

Jaaja Jaaja

2. 11. 2011 18:56

Dávám bod za páj :yes: a nejraději bych dala další bod Ivce za tu její trpělivost :-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 18:53

rene.: zkus, pak to sem dej,;-)chutově to je lahůdka,vůně,kam se hrabe kaše + ryba, moc dobré:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 18:41

Bibinka:děkuji Janinko, zlatíčko, včera se mazalo, bohužel i hezké a je to zde zpět, tak děkuji za bodíka, hodná ;-):-)páj to je, je z "Kucharky nasi vesnice", je tam i obrázek, páj zde má i jiná kolegyňka a jen se diví, že a proč?díky pa, vzkazík jsem dala:-K:-) Kniha je mooc stařičká, má i barvičky omáček,:-)) když jsem se učila vařit v r.1972:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 18:38

:-K;-)rene.:

rene.

2. 11. 2011 18:28

Mně je jedno jak se jídlo jmenuje, mě zajímá jak chutná, páj nepáj, zkusím a uvidím:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 18:20

BILKOVAI: ty jsi zlatíčko,nezklameš mne nikdy a podržíš, toho si moc vážím:-K;-);-):-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 18:14

Bibinka: díky, hodná, však tu máme prima kolegynku, :Lidunku, zveřejnila svůj Páj daný sem a byl v klídku, bodován??:-D:-DJukni je hodná, že ho sem dala, taky mne mrzi, že se vymazalo něco kladného, aneb at se to tedy vymaže už radši vše a celé, ja to dám pak jindy, docela by to bylo klidové;-):-), jen žasnu, že tady Lidunka problém s otazníky neměla:-)), nebo slovem jiným,:-);-) a já ano, proč?Ale snad to nebylo vše vůbec ani nutné.:-K´bolí to,at delam, co delam zatim ano,ale čas to zahojí;-);-):-)

BILKOVAI BILKOVAI

2. 11. 2011 18:11

Žasnu, směju se a zároveň je mi smutno. To dokážou jenom ženský:-O:-)):-(;-( Recept se mi líbí, jsou v něm dobroty, které mám ráda, ukládám a Ivi máš ode mně bodík. Myslím si, že zasloužený;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 18:10

Lucka:?Kuchařka naší vesnice z r.1972 nebo 1974, list tam je v obrázcích ted, :-K:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 18:07

senky::-K:-K:-):yes:

1 2 3 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí páj teť vaří šéf teť vaří šéf recepty masový páj jehněčí páj ryba zapečená v bramborové kaši recept bramborový páj s masem zapečená ryba v bramborové kaši rybí filé zapečené v bramborové kaši koláč z bramborové kaše bramborovy paj rybí pie aljašská treska recept kolac s rybou a kasi páj rybi slaný koláč bramborová kaše bramborová kaše podle šéfkuchaře teť vaří šéf jablkovy kolac masový páj koláč recept rybí páj recept

Suroviny: brambory, pórek, sýr uzený, žampióny, rajče, máslo, mléko, treska aljašská, slanina anglická, olej olivový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, citron, libeček

TopRecepty.cz

Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q5LL