Kardinál
Suroviny pro 1
1
asi 12
Nutriční hodnoty
Energie | 17 930 kJ / 4 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,08 g |
Tuky | 267,22 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 2,12 g |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 389,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 5. 2016 07:45
Dobrý den, pokud se ke šlehače přidá ztužovač nebo trocha moučkového cukru, šlehačka vydrží i 3 dny a nerozteče se. Tedy za předpokladu, že zákusek nezmizí okamžitě po vytvoření. Mám vyzkoušeno!!!
31. 10. 2014 16:40
Tak včera jsem prvně ochutnala Kardinál z cukrárny v Otnicích, je to fakt mňamka, ale šlehačka nahoru už nepatří, jen pocukrované. Ale jinak si myslím, že to bude to samé a vypadá to velice podobně a asi vyzkouším i doma sama takže...
1. 12. 2011 10:32
Ano Mášo jak jsme ti říkali jsem to já
29. 11. 2011 08:20
JOŽI,nevím jestli jsi to Ty,ale učila ses v Prostějově?Napiš na e-meil mariepapsikova@seznam.cz
11. 11. 2011 08:07
Na tom odkazu (maminčiny recepty)od Nadji je to dobře ukázáno,ale je tam moc řádků,já to dělala ze třech řad bílků a dvou řad těsta mezi bílkama více nééé,tudíž ten zákusek je nadýchanější,vyšší a líp vypadá,protože můžu dávat více těsta i sněhu na řádky no je prostě takový buclatý
6. 11. 2011 11:35
Nadja: Naděnko dva kousky jsem si odložila do mrazáku,tam jsou v relativním bezpečí! Ale rum ten není v bezpečí vubec nikde! Já koupím lahvinku Key rumu na pečení spoťřebuju dvě lžíce a pak ......Spočítala jsem si ,že na jeden koláč potřebuju o 7 Euro víc. Peču asi dva koláčky týdně ,spočítala jsem to a vyšlo mi 182 Euro ročně,jak je to pečení drahé!
6. 11. 2011 10:25
Veronika.Hrozna: zamrazit? a co - Tobě snad něco zbylo?
To jedině upéct, když není nikdo doma !
To jedině upéct, když není nikdo doma !
6. 11. 2011 10:21
Severinko a Rebi, zrovna vy obě si můžete stěžovat, že byste něco nesvedly !!!
Aničko, klidně se do toho pusť, je to velice jednoduché a celkem i rychlé - a nádobí? : 2 mísy, váha, el. šlehač a cukrářský sáček.
Mám recept z mailu už asi rok, ale také se mi do toho nějak nechtělo. Moc se mi líbil, ale kdyby to tak někdo udělal za mne. Chodila jsem fotky okukovat každou chvíli, ale skutek utek.
Až včera - recept mám ze 4 vajíček (velikánská chyba, je toho málo !!!)
Na pečící papír jsem si rozměřila a nakreslila, kde budou sněhové pruhy - ty jsem pak nanášela střídavě na jeden i druhý plát, abych jich měla stejný počet, kdyby těsto náhodou nevyšlo. Do téhož sáčku pak můžete dát piškotové těsto a nastříkat ho mezi bílkové pruhy (nezapomeňte vynechat prostřední, abyste měly 2 samostatné pláty).
A pak už jen upéct. Spodní plát jsem namazala jahodovou marmeládou, na to šlehačku a přiklopila jsem druhým plátem.
Ten se mi sice trochu polámal, ale vůbec to nevadilo, zmizelo to hned, ani do lednice se ta lahoda nedostala.
Tak se toho nelekejte, na množství nehleďte a hurá do toho!
Krásně a polopaticky je postup nafocený na maminčiných receptech zde:
http://www.mamincinyrecepty.cz/zakusky/kardinalovy...
Aničko, klidně se do toho pusť, je to velice jednoduché a celkem i rychlé - a nádobí? : 2 mísy, váha, el. šlehač a cukrářský sáček.
Mám recept z mailu už asi rok, ale také se mi do toho nějak nechtělo. Moc se mi líbil, ale kdyby to tak někdo udělal za mne. Chodila jsem fotky okukovat každou chvíli, ale skutek utek.
Až včera - recept mám ze 4 vajíček (velikánská chyba, je toho málo !!!)
Na pečící papír jsem si rozměřila a nakreslila, kde budou sněhové pruhy - ty jsem pak nanášela střídavě na jeden i druhý plát, abych jich měla stejný počet, kdyby těsto náhodou nevyšlo. Do téhož sáčku pak můžete dát piškotové těsto a nastříkat ho mezi bílkové pruhy (nezapomeňte vynechat prostřední, abyste měly 2 samostatné pláty).
A pak už jen upéct. Spodní plát jsem namazala jahodovou marmeládou, na to šlehačku a přiklopila jsem druhým plátem.
Ten se mi sice trochu polámal, ale vůbec to nevadilo, zmizelo to hned, ani do lednice se ta lahoda nedostala.
Tak se toho nelekejte, na množství nehleďte a hurá do toho!
Krásně a polopaticky je postup nafocený na maminčiných receptech zde:
http://www.mamincinyrecepty.cz/zakusky/kardinalovy...
5. 11. 2011 19:41
Tento výtečný řez jsem měla možnost ochutnat,ale ještě jsem nevytvořila+7
5. 11. 2011 18:23
Už dávno vyzkoušeno, udělala jsem poloviční dávku-hrubá chyba !
Pét minut a byl pryč! Dá se perfektně zamrazit nakrájený a pak vyndat ,jenom se musí mrazit na tácku a pak přendat do krabiček.
Rozmrazovat už na talíři při pokojové teplotě ne v krabičce kde se mrazil,zvlhne.
Pét minut a byl pryč! Dá se perfektně zamrazit nakrájený a pak vyndat ,jenom se musí mrazit na tácku a pak přendat do krabiček.
Rozmrazovat už na talíři při pokojové teplotě ne v krabičce kde se mrazil,zvlhne.
5. 11. 2011 18:16
jedla jsem to v Bratislavě v cukrárně, a bylo to vynikající, takže jsem ráda, že si to můžu udělat i vlastní tlapou. díky!
5. 11. 2011 18:12
5. 11. 2011 14:51
I já byla nechápava,než jsem to začla dělat a to ještě před tím jsem se stokrát ptala jak na to
5. 11. 2011 14:21
Holky na jazyku se rozplývá ,chut převažuje šlehačka a marmeláda,taky bych se raději nechala pozvat
5. 11. 2011 14:17
rebeka:máš pravdu i já bych se raději nechala pozvat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 8 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 26 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: zakusek kardinal recepty moučník kardinálské řezy dort kardinál kardinál recept cukrářské zákusky z obrázky recepty vejce kardinál kardinalske rezy moučník kardinál dezert kardinal kardinal zákusek recept kardinalske rezy kardinal kardinál dort omáčka kardinál řezy kardinál kardinal řez kardinál řezy recept kardinal kardinální řezy kardinalove řezy
Suroviny: vejce, žloutek, cukr krupice, mouka hladká, prášek do pečiva, bílek, cukr krupice, smetana ke šlehání, mandarinky sterilované, marmeláda, šlehačka
Kardinál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x7z9
25 názorů