Bramborák á la milaaano
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2020 14:24
Koukám, kolik je tu za ta léta v komentářích umělců...
U nás je přes bramboráky paní casinová
No a ich bych podle tohoto rcp jedlý bramborák vytvořit nedokázal, že
U nás je přes bramboráky paní casinová
No a ich bych podle tohoto rcp jedlý bramborák vytvořit nedokázal, že
29. 9. 2020 12:46
Zajímavý nápad
14. 11. 2011 22:30
Krásně pestré dobré jídlo+9
14. 11. 2011 18:33
finis coronat opus
hezký a zajímavý recept umocněný překrásným obrázkem
víc netřeba dodávat
hezký a zajímavý recept umocněný překrásným obrázkem
víc netřeba dodávat
14. 11. 2011 16:42
Jano Remková, nemám, vlastně neměl jsem. Jen si opravdu myslím, že by se to mělo vařit doma, ne z kupovaného. A když už bych tu kupovanou majonézu z lenosti či co použil, aspoň se s tím nebudu chlubit.
13. 11. 2011 23:35
jahoda: nevěřím, že by někdo odstraňoval právě tvé fotky!! Pokud bys někdy přidala foto k mému receptu, určitě bych ho dala jako hlavní
13. 11. 2011 23:08
Překrásné fotky...víc si recept nemohl přát.
13. 11. 2011 21:57
Milane, Tvůj bramborák si přímo koledoval o vyzkoušení.
Jak píšeš, ta syrová cibule dodá skvělou, takovou odlehčenou chuť. Měla jsem ještě čerstvé čínské zelí ze skleníku, který se k sytému bramboráku skvěle hodil.
Bylo to výborné, není co dodat, posílám 7* a foto (až budeš mít svoje, tak odstraň, příp. dělej, co chceš)
Díky za recept a doporučuji vyzkoušet. Já osobně nemám ráda takové ty kečupové majdy v bramboráku - s tímto se to nedá rovnat
Jak píšeš, ta syrová cibule dodá skvělou, takovou odlehčenou chuť. Měla jsem ještě čerstvé čínské zelí ze skleníku, který se k sytému bramboráku skvěle hodil.
Bylo to výborné, není co dodat, posílám 7* a foto (až budeš mít svoje, tak odstraň, příp. dělej, co chceš)
Díky za recept a doporučuji vyzkoušet. Já osobně nemám ráda takové ty kečupové majdy v bramboráku - s tímto se to nedá rovnat
13. 11. 2011 19:45
AntoninZ: ale sakra, sakra, koukám už chvíli, že máš nějakou špatnou náladu dnes, že?
13. 11. 2011 19:19
AntoninZ:Tak konečně přihoďte nějaký svůj recept Tondo, kritizovat umí každý.
13. 11. 2011 18:48
No a já si zas myslím, proč probůh používat Hellmanns majonézu, sajrajt se všech největší?
Když je tohle on line kuchařka,očekával bych, že se tady bude propagovat majonéza doma dělaná. Kdo to neumí, stačí zalistovat, receptů je tu dost.
To už by se tu mohly objevovat recepty typu "ohřát konzervu guláše a ukrojit si k tomu chleba".
Když je tohle on line kuchařka,očekával bych, že se tady bude propagovat majonéza doma dělaná. Kdo to neumí, stačí zalistovat, receptů je tu dost.
To už by se tu mohly objevovat recepty typu "ohřát konzervu guláše a ukrojit si k tomu chleba".
13. 11. 2011 13:11
13. 11. 2011 12:52
Bibinka: Bibi, já myslím, že v kaplické cmundě se peče uzené maso uvnitř placky, tady se dává hotové vepřové maso do hotové cmundy. Dobré to určitě bude taky
13. 11. 2011 12:12
Milaaano, vítám tě v Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo
Tento recept znám pod názvem"Kaplická cmunda" a také jí občas dělám, je to moc fajnový a já ti dávám 3.bod
Raději si recepty po sobě několikrát přečti, než rp.pošleš, naše korektorky s tím mají nepříjemnou práci, jinak OK
Tento recept znám pod názvem"Kaplická cmunda" a také jí občas dělám, je to moc fajnový a já ti dávám 3.bod
Raději si recepty po sobě několikrát přečti, než rp.pošleš, naše korektorky s tím mají nepříjemnou práci, jinak OK
13. 11. 2011 12:00
Ja viem,že v slovenčine,ale nevedela som,či aj v češtine
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 14 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 14 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 15 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 25 minutami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 2 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 2 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 3 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 4 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: čínský bramborák jaka mouka se dava do bramboraku nejlepší bramboráky jak ohřát bramborák kaplický bramborák kýta bramborak recept na cmundu kaplické bramboráky recepty kaplická cmunda kaplická cmunda recept nejvetsi bramboráky cinske bramborák jak péct bramborák struhadlo na bramborák bramborák nápln do bramboráku s kýty babicovy dobroty recepty 13.11.2011 kaplický cmunda kaplický bramboráky vepřové ve cmundě
Suroviny: brambory, mouka hladká, česnek, vejce, majoránka, olej, kýta vepřová, pepř, omáčka sojová, cibule, majonéza, olej
Bramborák á la milaaano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ5W
20 názorů