Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Terinka z kachních jater s konfitovaným kachním stehnem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 12. 2011 16:58

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 569 kJ / 1 092 kcal
Bílkoviny165,41 g
Tuky26,40 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 4,16 g
Sodík 5,44 g
Sůl13,60 g
Sacharidy29,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

*Podáváme s opečenou bagetkou, ovocnou omáčkou a bílým sladkým vínem typu ledové.

*V tomto receptu byla použita játra z kachen speciálně krmených za tímto účelem.

*Rozměry terinky, kterou jsem použil 18x13x9 cm.

*Je vhodné zkonzumovat terinku do 6 dní.

*Originální recept "Terrine de foie gras de canard au confit fondant" je z knihy "Mes 100 recettes de foie gras" od Jeana-Charlesa Karmanna.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

28. 12. 2011 17:10

To je luxusní papání:yes:+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: terinka co je terinka terinka z foie gras terinka foie gras terinky konfitovana kachni jatra konfitovaná játra kachní konfit terinka z kachní foie gras - recept kachní sádlo terina z foie gras recept luxusní játra foie gras terina recept recepty foie gras konfitované maso konfiovaná kachní játra játrová terinka terinka z kachních foie gras terinka recept terina foie gras recept

Suroviny: játra kachní, stehno kachní, sádlo kachní, cibule šalotka, pepř, cukr, víno portské, sůl, pečící papír

TopRecepty.cz

Terinka z kachních jater s konfitovaným kachním stehnem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P5xA