Suroviny
Porce: 2 záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 306 kJ / 73 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,68 g |
| Tuky | 6,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 213 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 0,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hokus pokus závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ln64
Moje poznámka
Hokus pokus závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ln64
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 18 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 21 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 7 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 7 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 9 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 9 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 10 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 10 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak zabalit závin,
baleni zavinu,
jak se balí závin,
jak zabalit jablečný závin,
baalení závinu,
jak se balí jablečný závin,
jak se balí štrůdl,
jak zabalit závitky,
balení závinu,
vychytavka na závin,
pokusy recepty,
makovy zavin jak se bali,
jak zabalit závin,
zbyleni zavinu,
jak zabalit jablkový závin,
recepty na pokusy,
prekladani pasku zavin,
jablkovy zavin balení překladani,
zavin křížem,
jak zabalit zavin s jablky
Suroviny:
těsto listové,
ořechy mleté,
jablko,
cukr moučkový,
marmeláda,
rum,
skořice,
žloutek,
mléko,
máslo
Komentáře (9)