Suroviny
Porce: 8-10 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 007 kJ / 2 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,44 g |
Tuky | 42,83 g |
Vláknina | 33,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 419,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filipky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x96n
Moje poznámka
Filipky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x96n
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 4 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 9 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 47 minutami
Vepřové na houbách
Sahula před 48 minutami
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 50 minutami
Domácí quiche
TotalMudla před 1 hodinou
Máslová krupková polévka
poirotka před 3 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 3 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 4 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 4 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 4 hodinami
Tématické fráze:
rohlíky filipky,
proč sladěnka,
celozrnná filipka,
štaflíky,
domácí houstičky s prefermentem,
celozrnné chlebovky,
pečivo filipky,
filipky rohlíky,
dort čuča,
filipka celozrnná,
celozrnné filipky,
chlebový rohlík filipka,
dorty od filipky,
co jsou to filipky,
štaflíky recept,
kde koupím hotové slané košíčky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
mouka celozrnná žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (50)
A v neposledni rade - koupene pecivo obsahuje tzv.zlepšující přípravky a ty prave mohou za to, ze je tak hodne nadychane.
Ale domaci je domaci
finneta: řekla bych ti, že můžeš, ale už neřeknu, kolik které...určitě bude jiná gramáž, celozrnná víc "cucá" vodu a já navíc použila tu klasickou celozrnnou (nebyla jemňounká jako chlebovky). Budeš experimentovat?
zizala: hned, jak mě něco napadne, tu "žížalky" máš
Merylas:
Rohlíčky dnes vypadají obzvlášť vypečeně
Zrovna mám v pekárně rohlíky ála kornspitz
Jenom skromný dotaz, proč "Filipky"