Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí bylinkové závitky v papiňáku

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

20. 3. 2012 18:45

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 436 kJ / 821 kcal
Bílkoviny90,55 g
Tuky43,32 g
Vláknina7,42 g
Cholesterol 189 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy14,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hotová šťáva má velice příjemnou pikantní chuť a krůtí maso je díky máslu nevysušené a křehoučké. Zahušťovat moukou není třeba, rozmixováním se šťáva hezky zahustí sama. Pokud nemáme papiňák, můžeme připravit i v obyčejném kastrolu. Postup přípravy je stejný, jen po zatažení závitků podlijeme horkou vodou tak, aby maso bylo do necelé poloviny ponořené a během dušení, které se protáhne cca o 20 minut, horkou tekutinu po troškách doplňujeme.

Příprava je velice snadná a snad moje dnešní improvizace příjde někomu vhod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

21. 3. 2012 07:12

Aničko, krásné jídlo i fotky.:yes::-). Papiňák jsem přestala používat, ale " normálně " to jde taky, že jo;-):-D

Nonya

21. 3. 2012 00:59

:no: to je odfotene dakde v drahej restauracii :-((
super ;-) bod odo mna vyborne jedlo, krasna prezentacia :-K

Eliza Eliza

20. 3. 2012 23:39

Přilákaly mě krásné obrázky... Prostě - kdo umí, ten umí. Aníí, někdy uvařím...alespoň doufám, že většinu těch zdejších výzev v jednom životě stihnu...;-)

Iness Iness

20. 3. 2012 22:09

Vypadá to moc chutně a hlavně ne-tučně:-)). Musíme s bundami i nějaké to kilečko shodit:-8.:yes: Sice je tam anglická, ale ne moc.

Colombo65 Colombo65

20. 3. 2012 21:18

Anna Kocikova:
.... já tušil, že šlo o foto ozdobu ;-);-);-)

eva hubova eva hubova

20. 3. 2012 21:13

Krása:-p:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 3. 2012 20:55

Colombo65:Salátek byl pravda blíže k masu s tou šťávou trošku"povadlejší"ale zbytek byl křupavý;-):-))Já jsem ho přidala na talíř jen jako barevnou kulisu,jinak byl v misce s octovou sladkokyselou zálivkou a osmaženou slaninkou:-p:-)Dnes byly opravdu pouze dvě porce:-(na přidání nezbylo:-8:-))
Díky všem,potěšili jste mě:-K:-K

Jikotka Jikotka

20. 3. 2012 20:37

:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-K

drahulin drahulin

20. 3. 2012 20:30

Aničko je to parádní foto:yes: a určitě výborné jídlo.:-pBod ti patří právem.

Colombo65 Colombo65

20. 3. 2012 20:12

Velmi pěkné, jen ten salát s tou teplou šťávou bych já nedal. Mám rád tu přirozenou křupavost listového/ledového salátu. Jinak bych si dal a klidně dvakrát.;-);-);-)

Suvicka Suvicka

20. 3. 2012 20:05

Připisuji 12. bodík :yes:, Anička nám opět dělá chutě. A nepříjemné to rozhodně není. ;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 3. 2012 19:33

Ty brďo!!:-O

Pajaja

20. 3. 2012 19:32

Krásné a šťavnaté fotky a u tebe, Ani, jsem přesvědčená, že to nebude jen fotkama. Bude to mňamka! :-p:-K:yes:+

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 3. 2012 19:07

:-O:-OJejda vy jste rychlíci:-8:-)Terve teď jsem docpala poslední foto s popisky a už tolik hřejivých komentíků:-*:-K

Haničko:-)):-)):-Kjen ty červené líčka přimalovat;-):-D:-D
Špagetko Ty víš,že já bez papiňáku ani ránu;-):-))Ale jo,někdy vařím i v obyč,ale papiňáček je moje srdeční záležitost:-8;-)
Peťko opravdu to není kumšt tohle vaření;-)Za těch víc jak 30let je to brnkačka:yes:ale na stravu holky klidně dojeďte:yes::-))
Drůbeží jsem z počátku také vařila obyčejně,ale když jsem jednou vyzkoušela a zjistila,že je chuť stejná,tak už i tu drůbež tlakáčuji;-):-D
Moc Vám děkuji za milé komentáře:-*:-8:-8

1974andrea 1974andrea

20. 3. 2012 19:02

Jak vidím zmínku o papiňáku, tak vím naprosto přesně, čí to bude recept:-D. Velmi pěkné to máš Aničko:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí maso v papiňáku krůtí prsa v papináku krutí zavitky zavařování krůtího masa krůtí plátky v papinaku bylinky na krůtí maso chvilka pro tebe recepty na krůtí maso zavařování hotových jídel v papińáku krůtí závitky s bylinkami zavařujeme krůtí maso kruti stehenni zavitek krutí plátky s bylinkami jidla z papinaku hovězí krk závitky jak dlouho se vaří krůtí maso kruti stehenni maso v tlakovem hrnci stehenní kruti řízky s bylinkami krůtí maso v tlakovém hrnci krůtí guláš v papinaku krůtí závitky nejlepší recept

Suroviny: stehno krůtí, slanina anglická, slanina anglická vcelku, cibule, zázvor čerstvý, bujón slepičí, sůl, pepř mletý, petrželka zelená, máslo, petrželka, rozmarýn

TopRecepty.cz

Krůtí bylinkové závitky v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZpK6