Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní pečené brambory

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 4. 2012 15:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 268 kJ / 781 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky1,00 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy162,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lilith-Isa Lilith-Isa

20. 4. 2012 15:14

já jsem právě chtěla vyzkoušt,jaké to bude z té folie.ale pod grilem to určitě vyzkouším :yes:

Lilith-Isa Lilith-Isa

20. 4. 2012 15:12

:-)

Severinka Severinka

20. 4. 2012 10:56

spagetka:a nebo si někdy dá i mlíko, on kefír, ani podmáslí nerad:-O:-O:-O

spagetka spagetka

20. 4. 2012 10:12

Severinka:jo mňam, muž je barbar, k tomuhle pivo? Néé dělám si legraci, každému dle chuti ;-);-):-K:-K:-*:-*

Severinka Severinka

20. 4. 2012 10:09

Před týdnem jsem podobné brambůrky dělala, vydrhla jsem je hrubou stranou žínky, pokrájela na kolečka i se slupkou a narovnala na plech vyložený pečícím papírem, osolila a použila adžiku koření a sušený mevědí česnek, pokapala olivovým olejem - a teď peču v troubě pod grilem;-);-), tj. že gril si nechám asi 10 minut rozpálit a pak dám plech s brambůrkama a po cca 10minutách se dělají na kolečkám brambor puchýřky, a je hotovo.;-);-)Také jsem dřív pekla normálně v troubě, ale pak jsem to zkusila pod grilem a je to neskutečně rychlé a mňamozní.:-p:-pkoření si dá každý dle své chuti a podávala jsem s bylinkovým máslem a kefírem a muž si dal pivo:-p:-p:yes::yes:

Lilith-Isa Lilith-Isa

20. 4. 2012 09:05

bellaTheBLACK: folii na pečení jsem sehnala v tescu,a ta je dělaná jako pytlík,jen se musí na koncích svázat :-)

bellaTheBLACK

19. 4. 2012 19:37

Když nemám pytlík na pečení, můžu si ho udělat z té fólie? nebo mi to nebude držet a radši si mám někde pytlík koupit?
jinak super recept, bodík!:yes:

Věrka R.

19. 4. 2012 16:27

Tak a nakonec jsem tam udělala chybu. Kluku, kluku, jen kdybys ty branbory měl před sebou, hned by zmizly, že.

Věrka R.

19. 4. 2012 16:23

Ty brambůrky jsou určitě moc dobrý a kluk je nemísně drzý.

kluk

19. 4. 2012 15:33

to vypadá na rakovinu ne?

www.vareni.cz

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pikantní brambory pikantní pečené brambory amerycké brambory koření na pečené brambory pecene branbory jaké koření na americké brambory jaké koření na pečené brambory brambory pecene ve folii americké branbory pikantní brambory jako příloha pečené brambory pikantní pečené brambory v troubě pečené pikantní brambory pečení brambor pečené brambory se slupkou pytlik na brambory pečení ve folii pikantní americke brambory brambory pečené v pytlíku jaké koření na brambory

Suroviny: brambory, olej, sůl, chilli, bazalka čerstvá, fólie

TopRecepty.cz

Pikantní pečené brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vDEn