Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí žebírka na medu a rozmarýnu

Nemáte zatím žádné zkušenosti s přípravou zvěřiny? Vyzkoušejte tento recept na kančí žebírka. Příprava je velmi snadná. Maso naložíme do marinády z rozmarýnu a koření, necháme odležet a pak už jen pečeme v troubě. Kančí maso je křehké a šťavnaté.

Hodnocení receptu je 4,5 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min bez doby marinování

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava, bez doby marinování)

6. 5. 2012 18:25

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie26 489 kJ / 6 331 kcal
Bílkoviny475,89 g
Tuky434,44 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 1,17 g
Sůl2,75 g
Sacharidy128,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenkovatá

5. 11. 2012 22:03

:yes:!!!!!!!ÚŽASNÝ RECEPT!!!!!!:yes:

Sice jsem se medu bála, že to bude sladké, ale přítelovi i mně to moc chutnalo! Děkujeme za dobrý tip na úpravu divočiny! :-K:-K:-K

PS: pečeno v remosce

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 6. 2012 20:55

Divočák u mne dostane maximálně 180.To ti udélala marináda,že to až tak stmavlo.;-)

Colombo65 Colombo65

7. 5. 2012 17:58

Mňam - když se peče maso s kostí, tak je to vždy luxusní chuť;-);-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 5. 2012 00:19

:-p+:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2012 21:52

:-O:-O:yes::yes: Dnes je to samá divočinka:-p

nofrona

6. 5. 2012 20:16

:-O krása, u nás dnes daňek
Posílám bod:yes::yes:

rebeka rebeka

6. 5. 2012 18:32

taky jsem nedávno dělala diváka.. taky premiérově;-) takže vím, že je tmavé, skoro smuteční:-8:-D:yes::yes:
marinádka vypadá fajně, ani fotečka není špatná:-):-K:yes::yes:

Lidunka Lidunka

6. 5. 2012 18:32

spagetka: je tam:-)) Složení koření na divočinu: Jalovec, Nové koření, Oregano, Zázvor, Bobkový list, Šalvěj, Tymián ;-)

spagetka spagetka

6. 5. 2012 18:28

To vypadá chutně, nemáš v tom koření na divočinu jalovec? Já že by mi tam osobně pasoval a podlít červeným? Hele to mě jen tak teď napadlo, to neber jako žádnou kritiku, vypadá chutně. Ještě porazit kance a vybrat žebra :-D:-D ;-);-):-p:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kanci zebra kančí žebra na medu kanci zebra recept pečená kančí žebra kančí žebra pečená žebírka z divočáka marináda na kančí žebra žebra z divočáka recepty pečená žebírka z divočáka pecena kanci zebra recept kančí žebra na česneku recept kanci zebra pečená kancí žebírka divočák na medu žebra z divočáka kančí žebra recepty recepty kančí zebra kančí žebro na medu kančí žebírka pečená pečená žebra z divočáka

Suroviny: kančí žebírka, máslo, med, olej olivový, rozmarýn, koření na divočinu, česnek, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Kančí žebírka na medu a rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DPMy