Králík s ředkvičkami a zeleninou
Jemné králičí maso se skvěle hodí doplnit zeleninou. V jarním období zkuste využít ředkvičky. Uvidíte, že chuti králíka nijak neuškodí. Poduste ředkvičky, dopečte králíka dočervena a přidejte i oblíbenou přílohu. Získáte sytý a chutný oběd.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 736 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,86 g |
Tuky | 164,64 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 23,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík s ředkvičkami a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBYN
Moje poznámka
Králík s ředkvičkami a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBYN
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 11 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 11 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
králík na zelenině,
králík recept,
recepty králík na zelenině,
recept na kralika,
králík na zelenině recept,
recept králík na zelenině,
králík recepty
Suroviny:
králík,
ředkvičky,
paprika,
cibule,
mrkev,
sůl,
koření,
olej,
voda,
máslo
Komentáře (4)