Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 391 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,07 g |
Tuky | 28,56 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 142 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 8,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kapsa se salámem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk6Y
Moje poznámka
Vepřová kapsa se salámem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk6Y
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 15 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 21 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 21 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 4 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 6 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 7 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 7 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 7 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 7 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 8 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 9 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 9 hodinami
Tématické fráze:
plněná vepřová kapsa,
plněná kapsa,
vepřová plněná kapsa,
plněná vepřová kýta,
kapsa z kyty,
formanská kapsa,
plněné žampiony ano šéfe,
vepřová kýta se sýrem,
recept na vepřovou kapsu,
plněná vepřová kapsa se sýrem,
plněná kapsa z vepřového masa,
vepřová kapsa plněná sýrem,
kapsa z veprove kyty,
plněné vepřové kapsy,
veorove rizky,
kapsa z vepřového masa,
recepty z vepřové kýty,
veořová kýta,
vepřová kýta kapsa,
kapsa z vepřového
Suroviny:
kýta vepřová,
salám vysočina,
sýr tvrdý,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř drcený
Komentáře (6)