Květákové bramboráčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 390 kJ / 1 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,16 g |
Tuky | 99,82 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 64,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nabírám lžící,tvořim malé bramboráčky .
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2024 19:00
Čubrica, stroukanka
17. 6. 2016 13:13
Právě jsem dosmažila. Je
to výborný obídek, jen jsem si recept trochu pozměnila. Já když dělám smažený květák, tak ho nevařím ,obaluju ho syrový a pod pokličkou pomalu smažím.. A proto jsem tyto bramboráčky dělala ze syrového, rozmixovaného květáku a brambory strouhám i u norm. bramboráku na větších slzách, takže i tady jsem je tak nastrouhala . Ostatní podle receptu. Mohu vřele doporučit i tuto variantu. Bramboráčky jsou "křupavé" a velmi dobré.
to výborný obídek, jen jsem si recept trochu pozměnila. Já když dělám smažený květák, tak ho nevařím ,obaluju ho syrový a pod pokličkou pomalu smažím.. A proto jsem tyto bramboráčky dělala ze syrového, rozmixovaného květáku a brambory strouhám i u norm. bramboráku na větších slzách, takže i tady jsem je tak nastrouhala . Ostatní podle receptu. Mohu vřele doporučit i tuto variantu. Bramboráčky jsou "křupavé" a velmi dobré.
28. 3. 2015 19:14
dnes je dělám a nemají chybu,až zavolám svou smečku,nebudu stačit dosmažovat
15. 1. 2014 20:45
I bez slaniny jsme si moc pochutnali!
6. 11. 2012 09:42
Hledal jsem recept na trošku jiný květák, než je trojobal, nebo mozeček ! toto se mi líbí a jdu to vařit. +bodík 15
4. 1. 2009 17:14
Měla jsem jenom normální bramboráky,z květáku to musí být ještě lepší,hned to zkusím.
9. 12. 2008 20:17
já přidávám ještě malinko citronové štávy to bramboráčky zjemní a jsou výborný můžu jen doporučit
16. 11. 2008 07:56
Janka, díky za informáciu Vyskúšam, karfiol je teraz za pár korún a už som robila s ním kadečo, tak budú aj bramboráčky
15. 11. 2008 19:11
anonym- a proč srandu?
15. 11. 2008 19:05
to si děláte srandu?
14. 10. 2008 18:49
Takže,vyzkoušeno,snězeno,Terezko,obracejí se malinko hůř,než klasické bramboráky,ale pokud se dělají menší,jde to dobře.Z mého pohledu bych řekla,že je to něco,jako nastavený bramborák květákem a květák tam není příliž cítit,možná taky,že jsem dala hodně česneku,ale ten milujeme.Moc nám chutnalo a dávám jedničku!
28. 9. 2008 06:26
janatka, a držalo to v kope ? Neroztrávali sa pri otáčaní ?
27. 9. 2008 19:52
Místo slaniny přidávám jemně pokrájenou klobásu a nebo salám
12. 9. 2008 13:43
Moc dobré, já tam ještě přidávám majoránku a mletou papriku.
12. 9. 2008 13:16
Vyzkoušelaa jsem jen ze samotného květáku udělat placičky a bylo to moc dobré.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 40 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak využít květy černého bezu v kuchyni. Bezový sorbet, cheesecake, panna cotta a další speciality podle oblíbených receptů
Jak připravit osvěžující limonádu, lahodný sirup nebo hustý med z květů černého bezu. Inspiraci najdeme v osvědčených receptech
Další recepty
Tématické fráze: kvetakove bramboraky recepty z květáku recepty s květákem květákové recepty květákové placky s bramborem bramborák s květákem bramboráky s květákem recept z květáku recept s květákem květákové kvetak recepty bramboráky z květáku recepty s květáku bramboráčky recepty kvetakovo bramborove placky bramboráčky recept bramborové placky s květákem recept květák květákový bramboráky bramboracky
Suroviny: květák, brambory, slanina anglická, vejce, pepř, sůl, česnek, mouka hladká, majoránka
Květákové bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31En
16 názorů