Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládané ředkvičky

Bohatou úrodu ředkviček můžeme jednoduše naložit a zachovat tak jejich vitamíny a čerstvost. Očištěné a omyté ředkvičky krájíme na libovolné kousky a naskládané ve sklenici je zalijeme octovým nálevem. Uchováváme v chladu, dokud je nezkonzumujeme.

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 6. 2012 18:21

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 228 kJ / 294 kcal
Bílkoviny2,52 g
Tuky0,14 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,00 g
Sacharidy69,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Manka47

20. 6. 2012 07:47

Ředkvičky jsou výborné,jen jsem nálev taky trošku přisladila.:-p:-p:-))

Eliza Eliza

15. 6. 2012 22:31

Naložené ředkvičky jsou dobré, ale ve výsledku jsem musela do každé lahvičky přidat lžíci cukru a lžičku soli - na moji chuť to bylo kyselé, neslané a ostré. Ale po několika dnech po úpravě už v pohodě, takže zařazuji do repertoáru (s tou úpravou).Děkuji za nápad.:-)

spagetka spagetka

12. 6. 2012 18:07

mimosa:Jižní Čechy?;-):-p

Iness Iness

12. 6. 2012 18:05

mimosa:
super:yes:, jsem ráda, že chutnají:-)).

mimosa mimosa

12. 6. 2012 18:03

Tak jsem je načala.Maj tedy grády,díky česneku.Určitě budu opakovat.Jednu sklínku musím před bratren schovat na dovču.:-*:yes:

Míra

8. 6. 2012 16:18

Iness:jojo jak píšeš, málo komu se chce číst dlouhé články...;-):-)):-)):-))

Iness Iness

7. 6. 2012 20:26

Ano min. za tři dny :-D. Vydrž prťka vydrž :-D.

Eliza Eliza

7. 6. 2012 20:17

Iness: Vyfotila jsem to včas, v tuhle chvíli už to získalo barvu jahodového kompotu...;-):-)). Ale moc se těším na ochutnání...po třech dnech, říkáš?

Iness Iness

7. 6. 2012 20:03

Míra:

Na co odkaz na další stránku, když si to prostě a jednoduše můžou přečíst tady? Málokomu se to chce hledat a číst dlouhé články...

Míra

7. 6. 2012 19:06

zizala:
stačilo přidat odkaz;-);-)

zizala zizala (moderátorka)

7. 6. 2012 19:01

Míra: Já jsem za tu poznámku ráda, ráda si rozšiřuju obzory a dozvídám se nové věci :-)

Míra

7. 6. 2012 18:56

Zajímavý recept, ale proč ta poznámka:-?

Iness Iness

7. 6. 2012 18:47

Eliza:
Eli děkuji za fotečky a doufám, že bude chutnat, pak dej vědět;-).

mimosa:
Na barvě tolik nezáleží, hlavně aby chutnalo:-p;-).

1974andrea 1974andrea

7. 6. 2012 18:27

mimosa:Pavli a nenalila jsi to tam teplé, že se to zabarvilo?

Eliza Eliza

7. 6. 2012 18:23

Tak jsem dnes také naložila dvě sklenice...:yes: Bod prozatím nepošlu, až podle ochutnání. Zatím jen obrázky, ale určitě se ozvu.:-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ředkvičky ředkvičky recepty naložené ředkvičky nakládání ředkviček recepty z ředkviček redkvicky recept ředkvičky v nalevu ředkvička nakládaná ředkev co z ředkviček ředkvičky s česnekem recepty ředkvičky ředkvička recept jak naložit ředkvičky co obsahuje ředkvička recept na ředkvičky recepty na redkvicky recepty z ředkvičky nakládaná ředkev recept recept redkvicky

Suroviny: ředkvičky, česnek, pepř celý, ocet, voda, sůl, cukr, bobkový list, tymián

TopRecepty.cz

Nakládané ředkvičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rBXk