

Králík v zelené petrželce se sýrem
Suroviny
- králík
- 250 ml smetany
- 500 ml vývaru
- 3 ks taveného sýru
- svazek zelené petrželky
- olej
- hladká mouka
Postup přípravy receptu
Králíka si omyjeme, naporcujeme.
Petželku nakrájíme a v ní obalíme porce králíka, čím více, tím lépe, pak obalíme v hladké mouce a dáme prudce osmažit do pánve, na oleji.
Osmažené porce naskládáme do pekáče, poklademe taveným sýrem, podlejeme vývarem a zalejeme smetanou.
Pečeme pod poklicí na 200°C asi hodinu a půl.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Králík v zelené petrželce se sýrem
-
nádhera jen jsem polkla
+9
-
Anna Kocikova:Díky
špíček netřeba, je tam smetana
-
nofrona:
Také jsem myslela,že je to špíček
Máš to mňamózní+6
-
rebeka:je to jednoduché a mňam, to nahoře je přeci ten upečený taveňák
, špíčku
A víš so? další micák je v mrazáku u nás, jen co Ája přijede
-
hmmm, velmi zajímavý recept.. málo surovin, hodně chutí, bodík dát mě nutí
ty, Nofři.. copa je tam nahioře na té králiči haksničce.. že je to špíček
moc krásné a jednoduchéa víš co je na tom nejlepší
že já ještě jednoho mic mám v mrazáku
a ta druhá fotka -
Děkuji
varilamyskakasicku:díky, hned bych jela i se dvěma a nechala tě kouzlit
medmic: na talíři máš stehýnko -
Ty tavené sýry mě překvapily :) Jinak bych to dělal spíš ze stehýnek.
-
Nofronko, ještě tak mít toho králíčka, to bych si hned dala
Máš 3.bod
-
Přijď k nám i s králíčkem a uděláme ho spolu, je moc pěkně připraven
-
hned bych si dala, krásně upečeno a nafoceno