Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 161 kJ / 3 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,84 g |
Tuky | 190,68 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 309,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokokoláč jako "Fondant au chocolat"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXRJ
Moje poznámka
Čokokoláč jako "Fondant au chocolat"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXRJ
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 10 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
fondant au chocolat,
fondánt recept,
moelleux au chocolat recept,
forma na fondant,
mail redrobin.com.au loc:cz,
fondant au chocolat recept,
formy na fondant,
čokoládový fondant,
pečený fondánt,
peceny fondan,
nugatovi cokokolac,
fondan au chocolat,
recept na fondán,
mail maggiesbeachhouse.com.au loc:cz,
svatební čokokoláče,
fondant,
recept na moelleux au chocolat,
pečený čokokoláč,
čokokoláč,
čokoládový fondant recept
Suroviny:
máslo,
cukr krupice,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
čokoláda hořká,
voda,
máslo,
mouka
Komentáře (12)
Doporučuju fšem, bo to je fakt mňamka