Suroviny
Porce: cca 6 menších řízků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 707 kJ / 1 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,25 g |
| Tuky | 45,00 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 925 mg |
| Sůl | 3,88 g |
| Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z králičích vykostěných hřbetů v Hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW95
Moje poznámka
Řízky z králičích vykostěných hřbetů v Hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW95
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 7 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 2 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 3 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 4 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 4 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 4 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 5 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 5 hodinami
Tématické fráze:
rizky z kralika,
králičí řízky,
králičí řízky recept,
řízek z králíka,
králičí řízek,
vykostění králíka,
králičí panenka,
králík na rizek,
králičí hřbety recepty,
recept králičí hřbet,
králičí hřbet recepty,
králík jako řízek,
králík řízek,
kralici řízky recepty,
králíčí hřbet,
kralíčí hřbety recept,
kraliči hřbety,
králík na řízky,
králík řízky,
recept na králičí hřbet
Suroviny:
hřbet králičí,
sůl,
česnek,
olej,
hraška,
hraška
Komentáře (17)
Obalovala a smažila jsem i štikozubce a rybí filety,které byly také moc mňam
Zkoušela jsem i vepřové řízky,ty se smažily trochu dýl a Hraška na nich zhořkla.Chce to kratší dobu smažení
Hraška už u nás dávno zdomácněla, ale s králíkem je to horší