Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sušené švestky a jablka v pečeném bůčku

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 110 min

110 min (110 min příprava)

30. 9. 2012 13:07

Suroviny

Porce: 4-5

Nutriční hodnoty

Energie25 190 kJ / 6 021 kcal
Bílkoviny235,36 g
Tuky466,66 g
Vláknina42,07 g
Cholesterol 741 mg
Sodík 1,62 g
Sůl2,82 g
Sacharidy199,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-včerejší pořad Babicovy dobroty..

Bůčku a surovin jsem dala samozřejmě méně, ale nechala jsem znění autora tak, jak bylo, protože ne každý vaří pro 1 osobu, jako já. Vyzkoušejte, budete chutí překvapení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 9. 2012 17:08

rebeka::-D:-D:-D:-D babičko..:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 9. 2012 17:07

Ivusa: díky!!! Ani nevíš, jak mi mluvíš z duše;-)

Ivusa Ivusa

30. 9. 2012 16:28

:yes::yes::yes::yes::yes:

Ivusa Ivusa

30. 9. 2012 16:27

:-KAntibabicové ať to teď radši nečtou,podle mého p. Babica vaří normální lidové české jídlo ,většina ostatních "kuchařů" se jenom předvádí s ingrediencemi ,které by obyčejný člověk nejen nesehnal,ale kdyby si je i nakoupil,neměl by na zbytek měsíce co jíst,protože by za jedno jídlo dal všechno co měl......Navíc tento recept je moc hezký a myslím ,že i dobrý....Janičko:yes::yes:A posílám veliký bodík:-D:-D

rebeka rebeka

30. 9. 2012 15:37

Vaclav: vážený pane, já p. Babicu taky 2x nemusím, ale to neznamená, že vaří špatně.. na rozdíl od vaší "češtiny", vy.... dědečku:-//

rebeka rebeka

30. 9. 2012 15:35

ty víš, že já Babicu nemusím.. jako takového.. ale včera jsem ho viděla, a zrovna tento recept se mi líbil, protože tyto chutě mám ráda;-) a můžu ti říct naprosto upřímně: máš to daleko hezčí než on:-!;-) bez diskuze;-);-):-):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 9. 2012 14:50

BILKOVAI: Máš pravdu, ale já se za něj vždycky postavím. Taky se mi sem tam něco i od něj nelíbí, tak to skrátka nevařím. Ale podle něj se uvařit aspoň dá;-). Všem rýpalům doporučuji vařit podle "Master schef", to je něco, co mne zvedlo s hnusem ze židle;-). Mluvím o začátku soutěže, kdy porotci jídlem mlátili i s talíři o zem.

BILKOVAI BILKOVAI

30. 9. 2012 13:50

Jani, máš to moc pěkný:-O:-p Většina "antibabiců", kdyby nevěděla, že to vařil Babica, tak by chválili, jaký gastronomický skvost jsi to vytvořila:-D Mě se recept líbí a proti Babicovi taky nic nemám;-):yes:

ruzena ruzena

30. 9. 2012 13:41

Taky jsem na Babicu včera koukla.....a samé dobroty vařil:-DJani dobře si se inspirovala:yes: taky se mi to líbilo a jsi rychlík:-Di když můj dnešní oběd byl taky jeho inspirací poznamenán:-D:-D:-D:-D:-D+3:yes:

Vaclav

30. 9. 2012 13:33

Ježíši-Babica...Už jsem se bál,že ho už nikdo nespomene:no::no::no::no::-S Tak dobrou chutˇ,Babicovi babičky:-D:-D:-D:-D

Masula Masula

30. 9. 2012 13:31

To je hezky vymazlený bůček:yes::-p,určitě někdy upeču;-):-K

mlsoun

30. 9. 2012 13:29

tak tohle vypadá hodně jedle,to by jeden hned zhřešil :-p;-):-))

Betina

30. 9. 2012 13:18

Jani dála bych si ale jsem na dietě i tak to maš překrasny.:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 9. 2012 13:17

Betina:ano vařil a samé dobrůtky;-)

Betina

30. 9. 2012 13:16

Jani moc krasny včera vařil Babica vid?:yes::yes::yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buček na jablkach bůček plněný švestkami babicovy dobroty recepty 30.9.2012 babicovy dobroty 30.9.2012 bůček na svestkach vepřový bucek plněný susenými svestkami bůček plněný švestkama pečeny buček na jablkach vaření s babicou bucek se svestkami buček podle babici pečený búček na švestkách vepřový bůček plněný svestkama sušené jablka recepty plněný vepřový bůček od babici sušené jablka recept diskuse nadívaný bůček švestkami suseny bucek sušené švestky bůček pečený bůček se švestkovou omáčkou

Suroviny: bůček vepřový, švestky sušené, máslo, jablko, strouhanka, mrkev, celer, cibule, citron, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Sušené švestky a jablka v pečeném bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oXvj