Suroviny
Porce: ...
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 609 kJ / 3 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,98 g |
| Tuky | 80,74 g |
| Vláknina | 21,18 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 489,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Berounské sýrové podkovy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GJk
Moje poznámka
Berounské sýrové podkovy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GJk
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 40 minutami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 2 minutami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 10 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 12 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 12 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 13 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 13 hodinami
Tématické fráze:
berounské koláče,
guzhero,
recept na berounský chléb,
berounský salát recept,
berousnké koláče,
berounske-kolace,
berounsky kolac,
berounské koláče recept,
recept na berounské koláče,
berounský pečivo,
berounská pekárny,
recept na narozeninova lizatka,
syrový dort podkova,
beroun sýrový dort,
berounský salát,
pečivo sypané sýrem recept,
berounská pomazánka,
berounské koláče,
srov podkova
Suroviny:
mouka hladká,
mouka chlebová,
mléko,
vejce,
sýr smetanový,
sádlo,
sůl,
droždí,
cukr,
vejce,
sýr chedar
Komentáře (5)