Pečená bílá ryba
Suroviny pro 4
4
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hledala jsem rychlý recept na "bílou rybu", kterou jsme koupili na výlovu. Protože jsem toho moc nenašla, začala jsem experimentovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 11. 2012 21:00
sunny.sofi: v naprosté většině plotice nebo perlín - chuťově stejné. Občas se přihazují k bílým rybám ještě malí cejni, oukleje nebo i karasové (až na poslední taky podobná chuť), ale na tý fotce to vypadá na jednu z těch prvních dvou. :)
p.s. příště doporučuju opravdu jen tak obalit a usmažit filetky. Pokapat něčím ostrým (tabasco) a super mega grundle jsou na světě
p.s. příště doporučuju opravdu jen tak obalit a usmažit filetky. Pokapat něčím ostrým (tabasco) a super mega grundle jsou na světě
10. 11. 2012 20:56
medmic: Já ji letos měla poprvé, všechno asi 15 cm rybičky, upečené naprosto luxusní chuť, lepší rybku jsem nejedla. (A než jsi mi to napsal, ani jsem nevěděla, že jsou to plotice), díky
10. 11. 2012 20:20
sunny.sofi: Já to vím, ale neumím to vysvětlit manželce Ta mi vždycky každou rybu rozbabrá aby ji neunikl ani vlas. Vypadá to pak na talíři strašně
Jinak bílé ryby dělám docela často (v sezóně, když nachytám), většinou do salátu nebo smažené jako řízečky. A zjistil jsem jednu zvláštnůstku, tyhle ryby jsou dobré jen malé, vytáhl jsem 45 cm dlouhou plotici, váha přes kilo a bylo to velmi nedobré maso. Na tolik, že zbytek oběda dojedly naše kočky :)
Jinak bílé ryby dělám docela často (v sezóně, když nachytám), většinou do salátu nebo smažené jako řízečky. A zjistil jsem jednu zvláštnůstku, tyhle ryby jsou dobré jen malé, vytáhl jsem 45 cm dlouhou plotici, váha přes kilo a bylo to velmi nedobré maso. Na tolik, že zbytek oběda dojedly naše kočky :)
10. 11. 2012 20:08
medmic: Když se vyfiletuje, zbyde jen pár kostí nad páteří a po dobrém upečení se dají jíst
10. 11. 2012 19:38
Jo jo, plotičky jsou fajn, jen některé odrazuje tuna kostí (přesněji takových vláken, mně nevadí).
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečená sezónní zelenina: Delikatesu podávejte jako přílohu nebo večeři s chutným dipem
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Pečené brambory na másle vonící česnekem a bylinkami: Připravte je podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: bila ryba pečena ryba co je to bílá ryba bila ryba recept recept na rybu karas pecena ryba recept pecena plotice recepty na ryby karas bila ryba recepty bila ryba, recept ryba karas bile ryby recept na pečenou rybu jak upect rybu ryba plotice co je bila ryba recepty z bílých ryb pečené plotice www recepty z karase plotice pečena
Suroviny: plotice, sůl, pepř, kmín celý, česnek, máslo, olej olivový
Pečená bílá ryba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7V0B
5 názorů