Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kolouščí kýta na hříbkách a víně

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy dlouho

dlouho

24. 11. 2012 15:56

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 971 kJ / 4 295 kcal
Bílkoviny434,67 g
Tuky253,70 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 4,46 g
Sůl11,00 g
Sacharidy33,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tímto zdravím do Plzně a děkuji za skvostné maso. Tak už jsem dlouho nebyla vychvalována spolustolovníky, jako dnes.

P.S. a to čajítko po sobě laskavě ukliďte, vysypte jeho obsah atd.. :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

aaadobromila

24. 11. 2012 22:55

Jinak plus 1 bod :yes:

aaadobromila

24. 11. 2012 22:54

Vypadá to náramně. Na srnčí maso jsem zvyklá, ale koloucha jsem ještě neměla. Vlastně by mi ho bylo asi líto a to nejsem nijaký ochránce zvířat! Myslivce, co dokáže střelit koloucha bych plácla přes ruku... ;-) :-( Já chápu, že zvěřina je lovná zvěř, ale krom kuřete bych prostě jakákoliv mláďata nechala žít... :-8;-(

rebeka rebeka

24. 11. 2012 22:40

Veronika.Hrozna: ne, Veru, to mě naučila Andrej u té její kmíňačky..tak, jak píšu.. suché k cibuli a slanině.. nádherně se rozvoní a jejich chuť je výraznější;-):yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 11. 2012 22:37

rebeka:Jo já se chci zeptat jestli ty houby namočíš, nebo jsi je tam šoupla tak jak jsou ? :-?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 11. 2012 22:27

Eliza:No jo,asi máš pravdu !Kdo zvěř vidí a baští pomalu od nemluvněte,tak toho to asi ani nenapadne. A jehněčí je opravdu fakt skvostné maso a oplatí se koupit a ochutnat.Tady na Slovensku se to baští na Velikonoce je to tradice,i když poslední léta je pro mnoho lidí asi příliš drahé.;-)

Eliza Eliza

24. 11. 2012 22:20

Veronika.Hrozna: No tak to asi bude tím, že nejsem z rodiny lovců...;-):yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 11. 2012 22:16

Eliza: Víš moje děti byly v rodině lovcu a baštily všechno i koloucha a srnu a malé i velké divočáky a nikdy jim to tak nedošlo,totiž nikdy jim to ani nenapdlo,to nějak řešit.A zvěř se donese ještě v kuži domu!

Eliza Eliza

24. 11. 2012 22:06

Veronika.Hrozna: No nee...měl kýčovitě dlouhé řasy a krásné bílé puntíky...;-):-D Jehněčí jsem také zatím neochutnala, i když bych chtěla...tak třeba odbourám i tuhle bariéru a někdy ochutnám mladé srnčí...;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 11. 2012 22:01

Eliza: Nikdo v těch komisech neuvedl,že Bambi je lovná zvěř ?
:-D

rebeka rebeka

24. 11. 2012 21:49

yanull::-D:-D to mohla, co bych pro vás neudělala;-):-8:-?;-) děkuju, Janulko:-K

yanull yanull

24. 11. 2012 21:47

Jo, Nadi, kdybys byla vychvalována jen spolustolovníky a co my, zde vzdychající a slintající:-?:-p:-p Mohla bys nám alespoň na vlastní náklady uhradit bryndáčky ;-):-p:-):-K +18:yes:

rebeka rebeka

24. 11. 2012 21:24

Eliza::-D:-D tak takové představy jsem si vůbec nepřipustila.. maso, jako každé jiné;-) a tohle je luxusní, to mi věř;-) děkuji za názor:-):-K

Eliza Eliza

24. 11. 2012 21:11

Nejspíš to bude vynikající, ale celé odpoledne vlastně bojuju s tou představou...:-/ Jsem dítě vyrostlé na anglicky psaných disneyovských komiksech o Bambim..:-8

rebeka rebeka

24. 11. 2012 20:17

varilamyskakasicku: děkuji Ivo:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

24. 11. 2012 20:17

Tedy, jsme s manželem oba u obrazovky a koukáme na to maso, jako na něco, co jsme ještě neviděli, to musí být něco, koloucha si dát, mladé masíčko je vždycky moc dobré a mňam:-K:-p;-)

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kolouch recept kolouch recepty recepty z koloucha maso z koloucha kýta z koloucha recepty kolouch kolouch kýta recept kolouch kolouch srnčí na hříbkách kolouch na vine recept na koloucha kolouch kyta recepty kýta kolouch maso z koloucha recepty recepty na koloucha kolouch maso kýta z koloucha recepty kolouch kyta recept receptykolouch

Suroviny: kýta z koloucha, cibule, slanina, hříbky sušené, víno červené suché, máslo, olej olivový, koření divočina, vývar hovězí, jalovec, pepř černý, koření nové koření, sůl mořská

TopRecepty.cz

Kolouščí kýta na hříbkách a víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2DPz