Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí lovecké závitky

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 12. 2012 15:16

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie6 486 kJ / 1 550 kcal
Bílkoviny262,19 g
Tuky18,91 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 2,68 g
Sůl6,85 g
Sacharidy77,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měla jsem docela mladé srnčí maso a pomalila jsem ho 3 hodiny-bylo to moc, maso se rozpadávalo a já měla co dělat, abych ho naservírovala po nařezání na talíř vcelku, ale vynikající to bylo i s roztřepaným masem, to si pište.

Tuto lahůdku si můžeme uvařit i bez PH na sporáku!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

22. 12. 2012 13:17

výborná bašta:-p:-p:yes::yes::-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 12. 2012 10:27

Serena !Jsem jenom zvědava kolik otýpek sena a kolik zeleniny jste,odnesla už letos zvířatum do krmítka v lese! Ochranářko!:-D

spagetka spagetka

22. 12. 2012 10:14

serena:Pokud jsi vegetariánka, či veganka, případně ochránkyně zvěře, nechápu co děláš na receptech s masem.

serena

22. 12. 2012 07:58

já vás nechápu a srnčí? nevidíte to zvíře před očima? a ještě jehněčí, že ano? každé zvíře ví, že ho chcete zabít i ten, dle někoho !pitomý kapr nebo ovce...hmm, bavte se o cukroví a buchtách, ale zvířátka - člověk ´= barbar, ale to vím dávno...je doe mne alibismus děsit se nejvíc nad křepelkami? a nad kuřátkem se nepozastavit? asi ano, omlouvám se, už sem nevlezu...:-(čekala jsem jiné recepty...;-(toprecepty

Ivana Ch

22. 12. 2012 01:47

Srnčí maso mám, PH nemám, ale to nevadí, udělám to i bez něj možná si to malinko upravím.:-p:-p:-p:-p:-p:yes::-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

21. 12. 2012 22:57

Na srčí je tři hodiny moc ,ono naráz změkne už po 1,5 hodině hlídám jako ostříž troubu ,aby se nerozpadlo!:-D PH nemám.
:-) Srnčí už nemám,takže polknu a uložím tento krásný recept!

Coleta

21. 12. 2012 18:42

Zvěřina je vynikající dělám jí velice často, ale mě osobně v receptu nesedí ten pórek a lovecký salám. To se mi zdá nadbytečné a současně mám pocit, že to bije s tím citronem. Spíš bych tam přidala divoké koření (jalovec, nové koření). Ale je to jen můj názor;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 12. 2012 18:16

Bibinka: Já jinak nepochybuji, že to bude skvělé jídlo. Co bych dala já za zvěřinu!!:-S A bylo by mi šuma fuk, kdyby mi z toho vylezly trojúhelníčky!:-D:-D

Bibinka Bibinka

21. 12. 2012 17:58

rozmarynaH: Rozmarýnko, všechno tam najdeš, je tam tabulka co a na kolik, dokonce i recepty tam na začátek najdeš. Já už si to dělám podle sebe a nemám ho nijak dlouho. Tak se na něj těš, já ho měla vysněnej, až jsem se dočkala...

rozmarynaH rozmarynaH

21. 12. 2012 17:39

Bibi, barva omáčky je tedy úžasná:-p, srnčí určitě chutná jako dortík:-p. Když jsem rychle četla recept a viděla jsem PH, říkala jsem si, co tady dělá DPH (to je moje pracovní deformace:-D:-D). PH dostanu pod stromeček a není tam přibalena tabulka nebo orientace délky pomalého vaření, musím se poohlédnout po nějaké literatuře. Tobě posílám bodík za foto i srnčí, které mám moc ráda.:yes::yes:

Bibinka Bibinka

21. 12. 2012 16:57

Jana Remkova: Špagetka ti to Jani erudovaně vysvětlila, asi si špatně četla recept, mám to tam napsaný a ve fotkách je vidět jak to vypadalo.;-)
Špagetko děkuji:-K

spagetka spagetka

21. 12. 2012 16:39

Jana Remkova: Jani, ona bibi píše, že ho pomalila moc dlouho, že se jí to rozpadalo, takže to tak ber ;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 12. 2012 16:35

Ja jaksi nevidím nikde závitky, ale kusy masa..:-O

spagetka spagetka

21. 12. 2012 16:34

Hmm, to vypadá hooodně jedle :-p:-p:yes::yes:

aisha

21. 12. 2012 15:35

Dle ingredienci to muselo byt opravdu moc dobre.. ja bych si urcite pochutnala, mam rada maso hodne udelane, kdyz se temer rozpada..:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: lovecký závitek závitky ze zvěřiny zvěřinové závitky zvěřinový závitek srnčí závitek srnčí recepty zavitky ze srnciho masa jak dlouho péct zvěřinu závitky ze srnčí kýty recepty ze srnčího jak dlouho péct srnčí závitky ze snčího lovecké recepty recept na zveřinovy salam recepr lovecký závitek srnčí recepty srnčí kýta srnčí kýta v pomaláči závitky ze srnčího dnes vaří zvěřinu

Suroviny: kýta srnčí, cibule, salám lovecký, hořčice plnotučná, marmeláda rybízová, džem brusinkový, pórek, omáčka worcesterová, šťáva citronová, kůra citronová, masox, mouka hladká, máslo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Srnčí lovecké závitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PWBn