Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopenci - ráno naložit, večer baštit

Milujete utopence, ale nechce se vám čekat několik dní než se uleží? Zkuste si připravit podstatně rychlejší variantu podle našeho receptu. Dopoledne nachystáte a večer můžete mlsat. Použít můžete párky, špekáčky nebo jinou uzeninu.

Hodnocení receptu je 5,0 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min bez závěrečného vychlazení

10 min (10 min příprava, bez závěrečného vychlazení)

31. 12. 2012 12:42

Suroviny pro 1

1

sklenice 0,5 litru

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 830 kJ / 437 kcal
Bílkoviny3,38 g
Tuky31,87 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,28 g
Sůl4,00 g
Sacharidy32,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha: dobrý chlebík a pivko

V lednici údajně vydrží měsíc, nemám vyzkoušeno, vždy jsme snědli dřív :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eva Miňová

10. 5. 2015 01:27

Něco podobnýho mam vyzkoušeno a dobry :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 5. 2015 16:53

Roman: Můžu potvrdit, že tato "patlanina" nemá chybu

Roman

9. 5. 2015 16:43

:-(( ;-( : no:
Kouzlo utopenců je právě v tom že se musí aspoň :-! týden odležet...:-!
Toto patlanina s hořčicí, kečupem a chili omáčkou nemá s utopenci nic společného...

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 5. 2014 12:39

Jsou vynikající, dělám je každou chvíli:-):yes:

Jana Pá

3. 1. 2013 11:23

vyzkoušíme:yes::-p

Dana61

3. 1. 2013 11:09

no skvělé, to se hodí vždycky:-D:yes:

sunny.sofi sunny.sofi

31. 12. 2012 17:13

Moc, moc všem děkuji:-8:-K:-)

jarka skrobakova

31. 12. 2012 16:14

super, krásné foto:-p:-p:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 12. 2012 15:18

Óóó, no, to mám fakt pech, že jsem se tady ráno neměla čas dostat:-S, určitě bych je prubla! Ale příležitost se najde;-). U nás bude dnes večer kromě jiného, řecké zelí, takže aspoň něco kyselejšího;-)

aisha

31. 12. 2012 15:08

:yes::yes::yes::yes:

sunny.sofi sunny.sofi

31. 12. 2012 14:22

rebeka: Po záplavě řízků a cukroví :-* utopenci chutě napraví;-). Děkuji moc za milá slovíčka:-K, i tobě do nového roku hodně štěstíčka:-K:-))

rebeka rebeka

31. 12. 2012 14:17

sluníčková sofinko;-);-) chválím.. nejen malinko:-K:-K nerada čekám.. na cokoliv.. toto je parádní receptík.. patří ti za něj dík:-K:-K bodík letí teď, Nový rok je tu hned:-D:-D:-D

1974andrea 1974andrea

31. 12. 2012 14:06

sunny.sofi:Já to dělám ze špekáčků, libové párky tam toho tuku tolik nemají;-)

sunny.sofi sunny.sofi

31. 12. 2012 14:01

Moc všem děkuji:-8:-K:-8

1974andrea: andrejko, já tam žádný tuk nemám:-O, už mi to vychladlo a je to prostě taková oranžová dobrá omáčka. :-p

1974andrea 1974andrea

31. 12. 2012 13:19

:-p:yes: Také zalévám utopence horkým nálevem a po vychlazení sesbírám ten ztuhlý tuk na povrchu;-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: naložení utopenců recepty utopenci z párků utopenci s kecupem a horcici utopenci z párků recept na naložení utopence naložení utopenci jak naložit špekáčky utopenci hned k jídlu jak vyrobit utopence jak naložit buřty utopenci v majonéze recept na utopence utopenci recept utopenci z kabanosu salat z utopencu utopenci v marináde utopenci s párků utopenci utopenci s kecupem utopenci v kecupu

Suroviny: špekáček, cibule, ocet, olej, hořčice plnotučná, omáčka worcesterová, kečup sladký, omáčka chilli, voda

TopRecepty.cz

Utopenci - ráno naložit, večer baštit

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oX3z