Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

2. 1. 2013 14:26

Suroviny

Porce: 1 velky plech

Nutriční hodnoty

Energie10 593 kJ / 2 532 kcal
Bílkoviny73,23 g
Tuky64,94 g
Vláknina32,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy398,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mangold lze nahradit spenatem. Nadivka se pripravuje za syrova, nijak se predem tepelne neupravuje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

2. 1. 2013 18:33

Udělám, to u nás můžem. Jako vždy neotřelý a přitom jednoduchý receptík ;-):-p:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 1. 2013 18:27

Aishi, máš to za :yes: toto určitě, u nás by určitě prošlo;-)

Jitkas

2. 1. 2013 18:07

aisha: omlouvam se za hrubku, pochopitelne "syru" Feta. To, co je fantasticke, je pouziti zeleniny za syrova, opravdu rada vyzkousim.

Bibinka Bibinka

2. 1. 2013 17:53

Aisho, zajímavý recept a arabům se nedivím, že si recepty uchovávají tak, jak se vařívaly třeba před 50ti lety-u nás jsou stále jiné, moderní a pak všemocně hledáme to, co vařili naše babičky....:-(
Já bych použila listový špenát a místo toho koření citron, tím ho lze nahradit a má v tom stejnou funkci. Dávám 8.bod:yes:

Jitkas

2. 1. 2013 17:45

chocolad - mozna trochu syra feta?

chocolate chocolate

2. 1. 2013 17:38

aisha:A já tam úplně vidím i kousek jadelu nebo jiného slanějšího sýru;-)..Každopádně super:yes:.

aisha

2. 1. 2013 17:34

Jana Remkova: Napln je hodne variabilni, lze pouzit cokoliv. Ja jen chtela zachovat puvodni recept, a to je prave tato napln, arabove do fatajer jinou nedavaji. Oni vubec v kuchyni neradi experimentuji, maji zazity svuj standard a podle toho vari. Na druhou stranu, zase si tim uchovaji svou tradici. Diky...:-K:-K

Diky vsem za mile komentare..:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 1. 2013 17:14

Vidím v názvu "Fatajer" a je mi to jasnéé!:-). Další krásný recept od Aishy;-) V těstu jsou suroviny běžné, které určitě seženu. Ale náplň bych si asi udělala jinou;-)

nofrona

2. 1. 2013 16:49

Krásné a o chuti nepochybuji:yes::yes:+

jarka skrobakova

2. 1. 2013 16:04

máš to moc pěkné Aisho :-K:yes::yes::yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

2. 1. 2013 15:29

aisha: díky za odpověď a chocolate za odkaz:-K:-K

aisha

2. 1. 2013 15:13

chocolate: Diky za pochvalu a pridani odkazu..:yes::yes:

aisha

2. 1. 2013 15:01

1974andrea: Presne tak, ale neni to ta skumpa, co roste v Cechach v parcich, ta jedla neni, i kdyz je vzhledove stejna jako jedla.

1974andrea 1974andrea

2. 1. 2013 14:55

Mangold mi ještě nepomrznul, tak bych mohla zkusit. Sumah je chuťově tuším takové nakyslé červené koření, ne, škumpa?

chocolate chocolate

2. 1. 2013 14:52

Tady je docela zajímavý odkaz, s dovolením přikládám.
http://www.labuznik.cz/recept/sumach-sumah-sumak/

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mangold recepty mangold recept recepty s mangoldem slane satecky šumáky koreni sumak strojek na plnene satecky sumaku koření plnene satecky recept na satecky z tvaroveho testa šátečky plněné listové trojhránky s mangoldem šátečky recept z listoveho testa se špěnátem recepty mangold recepty mangold sumaku koření recept tvarove šátecky spanakopita na sladko recept sumah

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, voda, olej olivový, sůl, cukr, mangold, cibule, tymián, lusk paprikový, koření sumah, šťáva citronová, olej olivový, semínka sezamová, sůl

TopRecepty.cz

Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yqj0