Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 198 kJ / 4 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,23 g |
Tuky | 306,25 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 716 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 420,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aninky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYmQ
Moje poznámka
Aninky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYmQ
Nejnovější recepty
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Trdelník...maxi
veverka30 před 47 minutami
Kapustová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Kedlubnová polévka s vejcem
Sylvicka před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Alenas23 před 2 hodinami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
Danavoldrichova před 4 hodinami
Přílohový salát z opečených brambor
RadkaD. před 4 hodinami
Nakládané vepřové řízky
RadkaD. před 4 hodinami
Květákové bramboráčky
RadkaD. před 5 hodinami
Tématické fráze:
podvodnice recept,
podvodníci recept,
cukroví podvodníci,
cukroví podvodnice,
vánoční cukroví podvodnice,
staročeské cukroví,
podvodnice cukroví,
podvodníci cukroví,
vánoční cukroví podvodníci,
cukroví aninky,
podvodnické cukroví,
recept podvodníci,
vánoční cukroví aninky,
levne cukrovi,
podvodníci recept cukroví,
recept na podvodníky,
recept podvodnice,
americké koblížky,
recept na podvodnice,
aninky cukroví
Suroviny:
mouka hladká,
ořechy mleté,
máslo,
kvasnice,
šťáva citronová,
mletý anýz,
mléko,
cukr
Komentáře (27)
jenom dotaz - těsto se nechá vykynout nebo ne?
V bílku obalovat nemusíme (ale jde to dobře), pak všechny kroužky srovnáme na tác a přes sítko pocukrujeme.
amalia: je to dobré i po tom Tvým způsobu?