Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 807 kJ / 4 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,86 g |
| Tuky | 95,97 g |
| Vláknina | 39,80 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 8,44 g |
| Sůl | 20,97 g |
| Sacharidy | 741,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky ze slaného kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpzq
Moje poznámka
Housky ze slaného kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpzq
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 2 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 11 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 11 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 13 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 14 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 17 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 17 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 17 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 17 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 18 hodinami
Tématické fráze:
housticky z kynuteho testa,
kynuté housky,
kynuté těsto,
pečení housek,
pečeme housky,
zelné housky,
kynuté slané těsto na šneky,
housky z bramborového těsta,
bramborové housky,
pečené housky,
kynuté domácí housky,
rohlíky z kynutého těsta,
velikonoční pečení se slaného těsta,
kynuté houstičky,
housky recept,
výborné kynuté houstičky,
kynutá těsta,
pecivo z kynuteho testa,
housky kynuté,
kynuté slané šneky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka celozrnná,
cukr,
tuk,
vejce,
droždí,
mléko,
sůl
Komentáře (16)