Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 030 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,09 g |
Tuky | 18,97 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 3,78 g |
Sůl | 9,31 g |
Sacharidy | 49,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze sádla a mouky připravíme světle zlatou jíšku, do jíšky přilijeme bílky a pilně mícháme, až nám vzniknou žmolky.
Krok 2: Ihned zalijeme vodou, dobře rozmícháme, přidáme bujónovou kostku, sůl a pepř. Asi 5 minut povaříme, přidáme rozmačkaný česnek, okořeníme majoránkou, tou nešetříme, dáme vrchovatou lžíci a nasekaný čerstvý nebo mražený libeček.
Krok 3: Odstavíme a můžeme podávat s osmaženým chlebem a mozzarellou .
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnečka s mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2JJK
Moje poznámka
Česnečka s mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2JJK
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 3 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 43 minutami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 4 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 12 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 12 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 13 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 13 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 13 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 16 hodinami
Tématické fráze:
mozzarella recepty,
česneková polevka s mozzarelou,
česnečka s mozzarelou,
mozarela do cesnecky
Suroviny:
sádlo,
mouka hladká,
bílek,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř,
majoránka,
libeček,
česnek,
chléb,
sýr mozzarella
Komentáře (3)