Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 185 kJ / 3 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,31 g |
Tuky | 124,62 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 656 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 480,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zpravujte těsto, raději šlehačem, je dost měkké a lepivé.
Krok 2: Zabalte do folie a dejte na hodinu do lednice.
Krok 3: Pytlíkem bez zdobící trubičky dělejte na plech větší pusinky, dál od sebe, při pečení se roztečou.
Krok 4: Pečte při 180°C asi 10 -15 minut. Z plechu sundejte až vychladnou, teplé jsou příliš měkké.
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátové sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJlN
Moje poznámka
Mátové sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJlN
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 9 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 14 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 7 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 8 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 8 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 9 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 9 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 10 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 10 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 11 hodinami
Tématické fráze:
motavé sušenky,
sušenky recept,
mátové pusinky,
cokoladovi matove susienky,
matove su šeki,
mátová pusinka,
měkké sušenky pro děti,
recepty ze sušené maty,
recept na sušenky bez vajíčka,
čerstvá máta do sušenek
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
kakao,
máta,
máslo,
vejce,
sůl,
prášek do pečiva
Komentáře (2)