Postup přípravy
	Krok 1: Vezmeme pstruha, omyjeme pod tekoucí studenou vodou, odšupinujeme a posolíme z obou stran i zevnitř. Pokmínujeme celým kmínem a pokapeme citronem. Necháme odležet asi půl hodinky.
	Krok 2: Poté obalíme v hladké mouce, trošku oklepeme mouku a vkládáme do rozpáleného tuku (Do tuku proti přepálení vkládám kousek syrové mrkve). Smažíme ze všech stran a nezapomeneme nakonec propéct hřbet. Odložíme na ubrousek, aby se vsáknul tuk a podáváme s bramborami v úpravě jak máme rádi.
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Smažený pstruh jak ho dělal můj taťka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Jgy
Moje poznámka
					
				
Smažený pstruh jak ho dělal můj taťka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Jgy
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 10 minutami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 24 minutami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 40 minutami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak usmažit pstruha, 
						
						
							jak smažit pstruha, 
						
						
							jak dlouho smažit pstruha, 
						
						
							pstruh ve fritáku, 
						
						
							jak na pstruhy, 
						
						
							obalovany pstruh, 
						
						
							recept na smaženého pstruha, 
						
						
							smažený pstrh, 
						
						
							jak na pstruha, 
						
						
							smažený psruh, 
						
						
							smaženy pstruch, 
						
						
							jak dlouho smažit pstruha?, 
						
						
							pstruh obalovany, 
						
						
							vánoční smažený pstruh, 
						
						
							jak dlouho smzit pstruha, 
						
						
							smayeny pstruh, 
						
						
							pstruh na pánvy, 
						
						
							smazenypstruh, 
						
						
							pstruh po polsku, 
						
						
							jak smažit pstruhy
						
					
						Suroviny:
						
							pstruh, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							citron, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
Komentáře (12)
"odšupinujeme"?
Taťka byl asi fajnovka
No, proti gustu...
Jani děkuji je to naše oblíbená rybka.
jumanji,mám pocit že pstruh ani příliš není cítit rybinou,ale někdy vyzkouším.