Postup přípravy
Krok 1: Vezmeme pstruha, omyjeme pod tekoucí studenou vodou, odšupinujeme a posolíme z obou stran i zevnitř. Pokmínujeme celým kmínem a pokapeme citronem. Necháme odležet asi půl hodinky.
Krok 2: Poté obalíme v hladké mouce, trošku oklepeme mouku a vkládáme do rozpáleného tuku (Do tuku proti přepálení vkládám kousek syrové mrkve). Smažíme ze všech stran a nezapomeneme nakonec propéct hřbet. Odložíme na ubrousek, aby se vsáknul tuk a podáváme s bramborami v úpravě jak máme rádi.
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený pstruh jak ho dělal můj taťka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Jgy
Moje poznámka
Smažený pstruh jak ho dělal můj taťka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Jgy
Nejnovější recepty
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 21 minutami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 14 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust (toast)
DemonzPrahy před 3 minutami
Mleté maso s kapustou a rýží
Diesel před 3 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty a smetanou
Pep.e před 3 hodinami
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 5 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 13 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 13 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 13 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak usmažit pstruha,
jak smažit pstruha,
jak dlouho smažit pstruha,
pstruh ve fritáku,
jak na pstruhy,
obalovany pstruh,
recept na smaženého pstruha,
smažený pstrh,
jak na pstruha,
smažený psruh,
smaženy pstruch,
jak dlouho smažit pstruha?,
pstruh obalovany,
vánoční smažený pstruh,
jak dlouho smzit pstruha,
smayeny pstruh,
pstruh na pánvy,
smazenypstruh,
pstruh po polsku,
jak smažit pstruhy
Suroviny:
pstruh,
kmín celý,
sůl,
mouka hladká,
citron,
olej
Komentáře (12)
"odšupinujeme"?
Taťka byl asi fajnovka
No, proti gustu...
Jani děkuji je to naše oblíbená rybka.
jumanji,mám pocit že pstruh ani příliš není cítit rybinou,ale někdy vyzkouším.