Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí prsa pod sýrovo-cibulovou peřinou

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Náročný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 145 kJ /
1 469 kcal
Bílkoviny43,94 g
Tuky125,87 g
Vláknina18,40 g
Cholesterol 219 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,90 g
Sacharidy35,91 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme nahrubo, rozpustíme máslo a cibuli restujene do světle zlatavé barvy. Přendáme do misky a necháme trochu vychladnout. Krok 2: Zatím si nastrouháme goudu najemno. Krok 3: Po vychladnutí přidáme k cibuli zakysanou smetanu a tyčovým mixerem rozmixujeme dohladka. Krok 4: Přidáme nastrouhanou goudu a hořčici a promícháme. Podle chuti dosolíme a dopepříme. Krok 5: Maso nenaklepáváme. Krok 6: Rozehřejeme v pánvi olej a stejky opékáme asi 4 minuty z každé strany. Krok 7: Po opečení osolíme a opepříme. Přendáme je do zapékací misky. Krok 8: Sýrovo-cibulovou směs rozdělíme na 6 dílů a každý díl navrstvíme na stejky. Krok 9: Dáme do trouby rozehřáté na 200°C a zapékáme asi 10 minut dozlatova.

Zveřejněno 14. 3. 2013

Poznámka autora Dooga

Podáváme nejlépe s bramborami na jakýkoliv způsob.

PL polévková lžíce

KL kávová lžička

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí prsa pod sýrovo-cibulovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YX4K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí prsa pod sýrovo-cibulovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YX4K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

bara.it: Jé, tak to mě moc těší. :-8 Hlavně že chutnalo.:yes:

Vasiku moc velka dobrutka:-p:-p:-p Samotne kruti maso nema nejakou zvlastni chut, ale v tomto podani se z nej stava opravdu velka dobrutka:-K:-K:-K Takze bodik pro tebe:yes:14:yes: a s dovolenim i fotka:-K:-K:-K

:yes::yes::yes::-K...až jsem dostala hlad,hezké foto a určitě mňamka:-D

moc dobré, cibulku jsem nemixovala a mňam :-D

Moc pěkné jak masíčko, tak brambůrky:yes::yes:

:yes::yes::yes: Tak to bude mňamka, co nejdříve vyzkouším! :-)):-))

joj, to bude dobrota:yes::-D

;-):-) Vypadá moc jedle:-)):-)):-)):yes:

moc hezky zamaskovaná dieta:-D:-D:yes:

musím si uložit, přímo tisk bude, protože krůtí maso je v mrazáku a recept mohu využít na svátky, když nás bude hodně, jinak foto i recept je :yes::-p (jen tak bokem, těch brambor je málo), tedy pro nás;-)

Tak nevím,co je hezčí:-)jestli masíčko,nebo ty krásně opečené brambůrky;-):-*Máš to hezky připravené:-p:yes::-K

Pekné mäsko :yes:;-)

Tématické fráze:
krůtí prsa recepty, kruti prsa, krůti prsa recept, recept krůtí prsa, recepty z krutích prsou, krůtí prso recepty, recept kruti prso, recept na kruti prsa, krůtí prso, recept z krůtích prsou, recepty krůti prsa, recepty na krůtí prsa, krůtí prso recept, kruti prsa-top recept, recept na krůtí prso, recepty online na krůtí prsa, recepty krůtí prso, top recepty krůtí prsa, krůtí maso pod sýrovou peřinou, kazdy den syrovou cibuli

Suroviny:
prsa krůtí, cibule, máslo, sýr gouda, olej rostlinný, smetana zakysaná, hořčice pikantní, sůl, pepř bílý

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu