Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 348 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,62 g |
Tuky | 11,34 g |
Vláknina | 9,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu očistíme, nakrájíme na plátky a orestujeme na rozpáleném tuku.
Krok 2: Zalijeme vývarem a vaříme ne úplně do měkka .
Krok 3: Okořeníme, přidáme nudle, bylinky, případně tu kari pastu, zahustíme a dovaříme dle naší chuti do měkkosti zeleniny. Dobrou chuť.
Zveřejněno 27. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubno pórkovo řepná polévečka s nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXqR
Moje poznámka
Kedlubno pórkovo řepná polévečka s nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXqR
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 10 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 11 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 12 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 12 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 7 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 9 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 9 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 9 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 9 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 10 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 11 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 13 hodinami
Tématické fráze:
porkovo kedlubnova polevka,
porkovokedlubnova polévka,
tncz nova červená řepa
Suroviny:
brambory,
kedlubna,
řepa červená,
pórek,
česnek,
tuk,
pasta kari červená,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
nudle,
bylinky,
hraška,
vývar
Komentáře (11)