Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

11. 5. 2013 15:52

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 086 kJ / 2 889 kcal
Bílkoviny79,48 g
Tuky93,17 g
Vláknina63,70 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,54 g
Sůl6,00 g
Sacharidy402,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Včera bylo uzené s nokama a čerstvým špenátem a protože uzené zbylo a bylo uvařené, muselo se zpracovat. Pojala jsem to touto improvizací a chutnalo tak, že jsme si všichni tří dali 2 talíře a nezbylo nic. Dcera si na to dala kečup-miluje ho a my jsme si nastrouhali eidam.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

savlinka savlinka

11. 5. 2013 17:35

BIBI JÁ prosím stím sýrem:-)):-)):-))

savlinka savlinka

11. 5. 2013 17:35

Navir::-)):-)):-)):yes::yes::yes::yes:

Navir Navir

11. 5. 2013 17:16

Mirka:No hurááááá:-D

Mirka

11. 5. 2013 17:12

Navir: "hnusy"? :-O Tak v tom pripade uz tyto stranky chapu :-D

Navir Navir

11. 5. 2013 17:01

Mirka:Jo, děvče, někdo rád vdolky a někdo holky;-) Někdo raději Eidam a někdo zase ty nasládlý hnusy, halt, proti gustu žádný dišputát:-D

Mirka

11. 5. 2013 16:55

Lukas: MUSIS pecliveji cist, je to v poznamce ;-)

Mirka

11. 5. 2013 16:54

Bibinka: a nemusim nic ;-)

Lukáš

11. 5. 2013 16:54

Mirka:Je psáno strouhaný tvrdý sýr, kde je psáno, že to musí být třicítka eidam?

Mirka

11. 5. 2013 16:53

Bibninka + Navir: me prave nejde do hlavy, jak to nekdo muze mit rad :-D

Bibinka Bibinka

11. 5. 2013 16:51

Mirka:jestli sis Mirko nevšimla, tak v surovinách je napsáno, že sýr nemusí být a v postupu máš také napsáno, že ho MŮŽE dát ten, kdo ho má rád:-!;-) Musíš pečlivěji číst.....

Navir, děkuji ti za suplování při mé nepřítomnosti;-):-D

Navir Navir

11. 5. 2013 16:37

Mirka:Pokud umíš číst, je psáno: "kdo má rád". Pokud nerad, nikdo nikoho to tady nenutí s pistolí u hlavy jíst, ne:-?:-D

Mirka

11. 5. 2013 16:18

Proc prznit jidlo eidamem? To je v Cesku takovy hloupy zvyk, vsechno zkazit 30% eidamem... :-O

savlinka savlinka

11. 5. 2013 16:18

WOU..BIBI prima recept a foto víc než úžasné:yes::yes::yes:

danielle72 danielle72

11. 5. 2013 16:01

Jo, tak to by bylo přesně pro mě :yes::-K:-K:-K +1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těstoviny s krkovicí domácí tagliately tagliately s houbami a spekem recept čočka s uzenou krkovicí recept těstoviny řapíkatý celer krkovice na houbách tagliatelle se slaninou a houbami co dělat aby se nelepily těstoviny tagliatelle po italsku polévka taglliatrlle bazalka tagliatelle anglickou slaninou co dělat z krkovice co udelat aby nelepily testoviny co udelat aby se nelepily těstoviny testoviny s uzenou krkovici a smetanou recept jak zpracovat uzenou krkovíci těstoviny tagliatelle recept se slaninou a petrzelkou tagliatelle s anglickou slaninou recept s řapíkatým celerem co dělat aby se těstoviny nelepily

Suroviny: tagliatelle, krkovice uzená, slanina anglická, cibulka lahůdková, cibule, celer, houby, bazalka čerstvá, sýr strouhaný, kmín celý, petrželka, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EX70