Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špízy z vepřových palců s medvědím pestem

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

4. 6. 2013 14:10

Suroviny

Porce: 5 špízů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 303 kJ / 1 029 kcal
Bílkoviny12,10 g
Tuky86,50 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy45,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chtěla jsem někomu přidat foto, ale nenašla jsem žádný recept, kde by se hodilo. Tak snad nebude moc vadit, že jsem recept přidala.

Ještě pro ty, co chtějí vědět, co je Mangalice. http://www.restauracenastatku.eu/index.php?option=...

A odkaz na pesto: http://www.toprecepty.cz/recept/20854-pesto-z-medv...

Tímto děkuju Bavlnce velice právě za pesto.. a nejen za to :-)

A kde sháním Mangalici? U nás na farmářských trzích. Je to vynikající, to mi věřte.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivusa Ivusa

4. 6. 2013 16:59

:-8Rebi,zatím vidím tedy dobře a proto si dovoluji konstatovat ,že tato fotka si zaslouží zařadit do umělecké gastrogalerie ;-);-)tedy pokud by nějaká gastrogalerie existovala,asi bychom ji mohly vytvořit tady z těch krásných receptů na Topkách.:yes::yes:

yanull yanull

4. 6. 2013 16:37

Jikotka:Také jsem se ráda poučila o chovu pašíka, pamatuji si, že babička vždy odchovala vepře také téměř do 300 kg, kdy už mu téměř nestačil chlívek a dodnes vidím ty hrnce plné voňavého sádla. Ovšem kadeřavý pašík to nebyl, to vím určitě;-).
Děkuji Naděnce za rozšíření obzorů a této dobrůtce posílám po bodu ;-):-p:-K +9:yes:

Jikotka Jikotka

4. 6. 2013 15:57

:-OJak jsem stará,tak o tomto praseti jsem v životě neslyšela :-O:-O:-O,ale musí to být mňamka veliká :-p:-p:-p,přidávám ti bodík,zasloužíš si ho :-D:-D:-D

rebeka rebeka

4. 6. 2013 15:51

Nikina::-D:-D:-D jaká ty jsi jemnocitná:-8:-D:-D:-D

Nikina Nikina

4. 6. 2013 15:50

rebeka: :-D:-D:-D noooo nechtěla jsem napsat "hnáty" :-8:-D

rebeka rebeka

4. 6. 2013 15:47

Nikina::-O:-O nožičky Kristovy:-O:-?:-? ó né.. vepřové palečky:-8:-D:-D

rebeka rebeka

4. 6. 2013 15:46

Ivusa::-O fotka úžasná:-O:-? a kdy jsi byla naposledy na očním:-O:-?:-D:-D děkuju, ale do úžasné má hoodně daleko.. je šero a s bleskem já nekaramádím:-S ale ty špejličky, resp. to na nich, to bylo gut:-D;-)
díky všem:-):-K

Nikina Nikina

4. 6. 2013 15:44

Kristovy nožičky - mňááááám :yes::-K

Ivusa Ivusa

4. 6. 2013 15:41

:-KÚžasná fotka a úžasné pání.:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

4. 6. 2013 15:30

tak to je pekné... :yes: (pesto robím každý rok, pravidelne na jar vyhadzujem. Tak som tento rok nerobila. :-D)

hosta hosta

4. 6. 2013 15:14

Hm, špejličky s dobrotou, taky mám ráda. Ty prasátka jsou krásný, škoda na špek:-D:yes:

senky senky

4. 6. 2013 15:10

spagetka:Ladi, jsem v klidu:-D:-D:-D šéfka by se podívala se mnou a zase bychom v poklidu pokračovaly v práci:-D:-D mimozemšťani mi můžou...... zamávat:-D:-D:-D

maris maris

4. 6. 2013 15:06

Krásný - medvěd tomu určitě dodal šmrnc:-p:-):yes::yes:+4

rozmarynaH rozmarynaH

4. 6. 2013 15:00

Nejdřív jsem se lekla (četla jsem z vařených palců:-D:-D), ale pak jsem to vzala ještě jednou a vše bylo jasné. Určitě to chutná nebesky:-p:-p

hanahcotton hanahcotton

4. 6. 2013 14:57

:yes::yes::yes:koukám, že medvěd už je v terénu;-):yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové palce vepřový palec palce z vepřové panenky recept vepřové palce recept vepřove palečky vepřové špízy vepřové palce recepty vše o mangalici recept vepřová panenka palec vepřová svíčková palec recept na vepřové palce řízky z vepřových palců recepty z vepřových palců top recepty vepřové palce vepřové palce cena vepřové recepty palce vepřovy palec recepty jak vypada veprovy palec panenská svíčková - palec veprovi palec

Suroviny: cuketa, paprika čerstvá červená, špek, čabajka, pesto z medvědího česneku, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Špízy z vepřových palců s medvědím pestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EXgN