Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 6. 2013 08:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 789 kJ / 2 818 kcal
Bílkoviny103,81 g
Tuky118,30 g
Vláknina22,38 g
Cholesterol 708 mg
Sodík 2,59 g
Sůl6,49 g
Sacharidy323,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

česnekové máslo: http://www.meggle.cz/Sortiment/Ochucena-masla/Cesn... , samozřejmě můžete použít vlastní.

Samozřejmě vím, co jsou to pelmeně a čím se plní, proto je název v uvozovkách. Toto je takový pokus o fúzi dvou kuchyní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

7. 6. 2013 14:17

spagetka: Mluvim z vlastni zkusenosti, ale nesmis se jich dotykat ani na ne nic tezkeho polozit, neb testo je plne tekutiny (vejce ) a zadny tuk. Rozlame se velmi jednoduse a rychle.

spagetka spagetka

7. 6. 2013 14:05

Jitkas: no zamrazit po porcích? Prostě vyndáš, jen co potřebuješ

Jitkas

7. 6. 2013 14:01

spagetka: Problem je v tom, ze se ti pri kazde manipulaci v mrazaku rozlamou, neb kdyz ti zmrznou na kost, jsou krehke jako sklo.

spagetka spagetka

7. 6. 2013 13:43

Jitkas:nápad určo výborný, ale, nebylo by lepší kvůli úspoře místa v mražáku použít mikrotenový sáček, vytlačit vzduch?

Jitkas

7. 6. 2013 13:36

magdalenka: Lasagne si pripravim, nakrajim jak potrebuji velke a zamrazim. Mezi kazdy plat dam pecici papir, polozim hezky jeden na druhy, vlozim do odpovidajici krabicky, uzavru a dam do mrazaku. Ta krabicka je dobre, aby nebyla zbytecne moc velika, aby se tam nemohly moc hybat a nezlamali se.

magdalenka magdalenka

7. 6. 2013 13:15

Nikina: to áno, taká ťažká grilovacia panvica je na nezaplatenie.;-)

magdalenka magdalenka

7. 6. 2013 13:14

spagetka: Ja mám strojček nejaký taliansky asi 20 ročný, kupovaný v Maďarsku...keď boli deti malé, využívala som často, v podstate sme obchodné cestoviny nekupovali. Ale tiež má svoje muchy a musí ťa niekto s ním naučiť pracovať, potom to ide raz-dva.

Nikina Nikina

7. 6. 2013 13:13

magdalenka: já používám pánev, má větší údernou plochu :-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

7. 6. 2013 13:12

Nikina: ja som myslela, že váleček je multifunkčný...ak manžel neposlúcha, použiješ ako zbraň...:-D

spagetka spagetka

7. 6. 2013 13:06

Nikina:to máš asi pidikuchyň jak já cca 2 m čtverečný, jestli nepřeháním teda - aby bylo jasno, máme 1+1 a kuchyňský kouteček je součástí i pokoje, kde hajinká manžel, v obýváku mám pracovnu i pelíšek. Jelikož slyším i přes zeď kterak "kácí prales" je to jasný, ne :-D:-D:-D:-D, když ho neslyším, jdu na kontrolu, zda se něco neděje. Kuchyňku mám taky fakt mrňavinkatou

Nikina Nikina

7. 6. 2013 12:59

magdalenka: to samozřejmě vím, je jasné, že kdo má strojek, použije ho ;-) Já jsem ráda, že se do naší pidikuchyně vejdu s tyčákem :-D

spagetka spagetka

7. 6. 2013 12:59

magdalenka: a jak? Jaký máš?

spagetka spagetka

7. 6. 2013 12:58

Já strojek taky nemám, vyplatil by se? My teda těstoviny jíme hodně, to je fakt

magdalenka magdalenka

7. 6. 2013 12:55

Nikina:joooo, ten je multifunkčný, v prípade núdze použiteľný aj inak.

Nikina Nikina

7. 6. 2013 12:53

magdalenka, jitaks: a já strojek nemám :-S musím si vystačit s válečkem :-D

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pelmeně se špenátem top recepty pelmeně pelmeně s bramborovou náplní pelmeně strojek na pelmene špenátove pelmeně recept na pelmeně jitčiny recepty pelmeně zamrazit pelmeně se špenátem pelmeně se slaninou recepty-náplň do pelmení pelmeny se špenátem pelmeně recept testo na pelmeně když vejce zmrznou v lednici česneková náplň recepty z obřích těstovin co je pelmeni bramborová náplň do pelmení

Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, špenát baby, vejce, olej olivový, sůl, voda, máslo, sýr ricotta, sýr feta, rajče sušené v oleji, česnek, bazalka čerstvá, sůl, pepř, máslo česnekové, slanina

TopRecepty.cz

Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vxyV