Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Košíčky s parmazánovou krustou, nivou a hruškami

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

7. 6. 2013 14:43

Suroviny pro 12

12

Nutriční hodnoty

Energie14 483 kJ / 3 461 kcal
Bílkoviny65,35 g
Tuky249,15 g
Vláknina18,70 g
Cholesterol 716 mg
Sodík 1,66 g
Sůl2,40 g
Sacharidy225,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

7. 6. 2013 15:38

Krásne a lákavé.:yes:

hanahcotton hanahcotton

7. 6. 2013 15:36

to je nádhera :yes::yes:až mi ukápla slina :-*

Colombo65 Colombo65

7. 6. 2013 15:13

... lákavé;-) ...a ty hrušky znám :-D:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova panenka s parmazanovou krustou koláč s nivou a hruškami koláč s hruškami a nivou kolác s nivou a hruškami pečená krutí prsa s cesnekovou krustou recept závin s hruškami a nivou čokoládový koláč s hruškami recept na koláč s nivou a hruškami krůtí prsa s parmazánovou krustou slaný koláč s nivou a hruškami kuřecí prsa s parmazánovou krustou špagety s nivou a hruškou slany kolac s hrusky a nivou a ořechy lístové košíčky plněné nivou a hruškou chuťovky s nivou a hruškou košíčky s hruškou a sýrem vepřová panenka s parmezánovou krustouá panenka s hruškou a nivou parmazanové tyčinky recepty kolac z nivou hruskami a orechy

Suroviny: mouka hladká, mouka žitná hladká, pivo světlé, máslo, hruška, gorgonzola, strouhanka, pomazánkové máslo bez příchuti, máslo, strouhanka, sýr parmazán strouhaný

TopRecepty.cz

Košíčky s parmazánovou krustou, nivou a hruškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wyzJ