Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kvašené okurky v PET láhvích

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 7. 2013 12:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie45 kJ / 11 kcal
Bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

18. 7. 2013 18:24

Klara: ďakujem ti. za pokus to rozhodne stojí. :-K

Klara Klara

18. 7. 2013 18:21

magdalenka:Magdalenka, dobre kopcovitú lyžičku/čajovú, mokka je menšia/ rozpustím vo vode, nalejem a koľko treba dolejem. Po uzavretí, pár krát flašu prevrátim

sunny.sofi sunny.sofi

18. 7. 2013 17:49

Parádní recept - přesně za 3 měsíce je u nás výlov a schází se celá rodina, takže naložím, počkám a uvidím, čím hosty uctím:-D:-D:-D:yes:
Bodík je jasný:yes:

magdalenka magdalenka

18. 7. 2013 17:28

Ja si myslím, že geniálne veci sú jednoduché...:yes: na jednu fľašu dáš asi l káv. lyžičku soli, dobre tomu rozumiem? Alebo spravíš dobre slanú vodu a zaleješ?

Klara Klara

18. 7. 2013 15:06

Jana Remkova:Janka, môžeš toho cesnaku dať aj viac, ja síce do sklenených nedávam cesnak, len kôpor a chlieb, ale tento recept je takto, ako som ho napísala

Klara Klara

18. 7. 2013 15:03

Petra Ku.:Najprv do niečoho vyleješ nálev a potom rozstruhneš fľašu

Klara Klara

18. 7. 2013 15:02

karolina1:obyčajná, ja používam artézsku, nie mestskú

PaCaOl PaCaOl

18. 7. 2013 15:02

Tak to je přímo časovaná bomba, já bych do pet lahve nic nedávala, jedině sklo, kamenina, dobrá keramika, ale každému jak je libo . . .

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 7. 2013 14:29

Tak to by mne nikdy nenapadlo!!:-O Kvašáky už mám naložené, jako vždy, klasicky, ale já dávám mnohem více česneku, kopr, cibuli atd. Nicméně, tento nápad mne fakt zaujal;-)

Petra Ku. Petra Ku.

18. 7. 2013 14:01

Tak to se mi líbí, kvašáky máme rádi, jen při své nešikovnosti nevím, jak bych ty okurky vytaháhla přes hrdlo, aniž bych na sebe nevylila všechnu šťávu? ;-)

Věrka

18. 7. 2013 13:28

Tak to by mě vůbec nenapadlo a snad to letos i vyzkouším. Aspoň ty petovky budou užitečný, než skončí v popelnici.

karolina1

18. 7. 2013 12:33

Klarka napad sa mi paci,voda ide prevarena ci obycajna-dik:yes:

spagetka spagetka

18. 7. 2013 12:28

Klari, milujeme kvašáky, mám na ně extra nádobu, ale v pet lahzvi to je dobrý nápad :yes::yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kvašaky ve skle po cely rok kvašený květák nálev na kvašené okurky pet lahve dobré nápady kvašáky na celí rok kvašáky v pet lahvi sladkokyselé kvašáky rychle kvašaky rychle kvašené okurky kvašená rajčata kvašené okurky sterilované sterilované kvašáky kvašáky v pet láhvích kvašáky v petce kvašáky v petláhvi lahev na okurky kvasaky do zelaku kvašáky v pet sladko kyselé kvašáky kvašáky do pet láhve

Suroviny: okurka čerstvá, česnek, sůl, voda

TopRecepty.cz

Kvašené okurky v PET láhvích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yAZn