Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašené okurky v PET láhvích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAZn
Moje poznámka
Kvašené okurky v PET láhvích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAZn
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 46 sekundami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 16 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 22 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 31 minutami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 1 hodinou
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 1 hodinou
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 2 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 3 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 3 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 4 hodinami
Tématické fráze:
kvašaky ve skle po cely rok,
kvašený květák,
nálev na kvašené okurky,
pet lahve dobré nápady,
kvašáky na celí rok,
kvašáky v pet lahvi,
sladkokyselé kvašáky,
rychle kvašaky,
rychle kvašené okurky,
kvašená rajčata,
kvašené okurky sterilované,
sterilované kvašáky,
kvašáky v pet láhvích,
kvašáky v petce,
kvašáky v petláhvi,
lahev na okurky,
kvasaky do zelaku,
kvašáky v pet,
sladko kyselé kvašáky,
kvašáky do pet láhve
Suroviny:
okurka čerstvá,
česnek,
sůl,
voda
Komentáře (44)
Klara:
Klara:
Jednou jsem v petce uschovala zbytek okurkoveho nalevu a po par tydnech sel vylit - cpel po petce....a vim, ze i treba slivovice se z petky po par dnech preliva, aby nenacichla (ano, slivka je pomerne "agresivni", ale tady zas probiha kvasny proces, take to pracuje...)
Bodík je jasný