Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 702 kJ / 2 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,33 g |
Tuky | 237,50 g |
Vláknina | 0,33 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí křídla v pepřové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn82
Moje poznámka
Kuřecí křídla v pepřové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn82
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 7 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 19 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 1 hodinou
Cibulová polévka
drutek73 před 1 hodinou
Jemná banánová bábovka
Borinka před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 2 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 4 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 7 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
pepřová marináda,
jak dlouho péct kuřecí křídla,
kuřecí křidélka,
marinada na křídla,
kuřecí křidélka recepty,
uzená kuřecí křidla,
recept kureci kridelka v marinade,
marinada pepřová,
peprova marinády,
marinada kridla,
pepřová marináda recept,
marináda na kuřecí křidélka,
krupave kridla v marinade,
jak dlouho se pečou křídla,
jak dlouho se pečou kuřeci křidla,
křídla v medove marinade,
pepřové marinády,
nejlepsi kureci kridla,
jak udelat stavu pri peceni sekane v branici,
marináda na křidélka
Suroviny:
křídla kuřecí,
olej slunečnicový,
sůl mořská,
paprika sušená uzená,
hořčice sušená,
pepř černý,
pepř mletý,
pepř mletý,
pepř mletý,
jíška máslová
Komentáře (13)
Já bych asi použila stehýnka - je na nich víc masa
kaskavalerin: úplně akurátně
... to je na krásu