Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 702 kJ / 2 797 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,33 g |
| Tuky | 237,50 g |
| Vláknina | 0,33 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 1,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí křídla v pepřové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn82
Moje poznámka
Kuřecí křídla v pepřové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn82
Nejnovější recepty
Snadné perníčky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové nudličky po čínsku
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová polévka s růžičkovou kapustou a lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové perníčky
Mircca před 35 minutami
Jemné koblížky z DP
dejvi01 před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
Panova před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 2 hodinami
Afrika řezy
Panova před 2 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou a rýží
[email protected] před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Zlajda95 před 2 hodinami
Rychlá banánová buchta
Radka1984 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně podle šéfkuchaře Friče
Honzka1974 před 3 hodinami
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
SimonkaMona před 3 hodinami
Tématické fráze:
pepřová marináda,
jak dlouho péct kuřecí křídla,
kuřecí křidélka,
marinada na křídla,
kuřecí křidélka recepty,
uzená kuřecí křidla,
recept kureci kridelka v marinade,
marinada pepřová,
peprova marinády,
marinada kridla,
pepřová marináda recept,
marináda na kuřecí křidélka,
krupave kridla v marinade,
jak dlouho se pečou křídla,
jak dlouho se pečou kuřeci křidla,
křídla v medove marinade,
pepřové marinády,
nejlepsi kureci kridla,
jak udelat stavu pri peceni sekane v branici,
marináda na křidélka
Suroviny:
křídla kuřecí,
olej slunečnicový,
sůl mořská,
paprika sušená uzená,
hořčice sušená,
pepř černý,
pepř mletý,
pepř mletý,
pepř mletý,
jíška máslová
Komentáře (13)
Já bych asi použila stehýnka - je na nich víc masa
kaskavalerin: úplně akurátně
... to je na krásu