Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 482 kJ / 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,12 g |
Tuky | 22,98 g |
Vláknina | 17,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí tajine (tagine) s cibulí a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyon
Moje poznámka
Kuřecí tajine (tagine) s cibulí a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyon
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 23 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 32 minutami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 2 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 3 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 4 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 4 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 5 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 5 hodinami
Tématické fráze:
tajine hrnec recepty,
recept na marocký tajine,
vaření v tajinu,
recept na marocké tajine,
marocký tajine,
tajin hrnec,
vaření v tajine,
vaření v hrnci tajine,
marocké tajine,
hrnec tajine recepty,
hovězí tajine,
vaření v tadžinu,
hrnec na tajin,
kuře v tejinu,
hovězí tajín,
příprava jídel z tajine,
příprava jídla v tajinu,
kuřecí čtvtky,
recepty na vaření v tajinu,
marocký tajin
Suroviny:
kousky kuřecí,
cibule,
česnek,
olej,
rozinky,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
zázvor mletý,
skořice,
šafrán,
kurkuma
Komentáře (13)
Maso bylo úžasný
Omáčku jsem zredukoval a byla prostě skvělá
Bulgur se mi nepovedl, tak příště rýže jistota????
P.S.: Stejný i neglazovaný je levnější dokonce než Henry Emile, rozhodně nestojí 200eur (leda by měl někdo velkou přirážku). Tento mám od araba co žije v Německu a dováží více věcí. Tento co mám i s nákladama na dopravu DHL stal 60 eur
BRAVO!!!
No original v Maroku bude uzasny, ale i toto dělám často, je to jednoduché a strašně moc dobré, koření a příprava v tajine dělá své...
K receptu: tohle jídlo jsem nedávno jedla v Maroku na dovolené a bylo výborné