Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 482 kJ / 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,12 g |
Tuky | 22,98 g |
Vláknina | 17,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí tajine (tagine) s cibulí a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyon
Moje poznámka
Kuřecí tajine (tagine) s cibulí a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyon
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 48 minutami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 14 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 48 minutami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 1 hodinou
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 14 hodinami
Tématické fráze:
tajine hrnec recepty,
recept na marocký tajine,
vaření v tajinu,
recept na marocké tajine,
marocký tajine,
tajin hrnec,
vaření v tajine,
vaření v hrnci tajine,
marocké tajine,
hrnec tajine recepty,
hovězí tajine,
vaření v tadžinu,
hrnec na tajin,
kuře v tejinu,
hovězí tajín,
příprava jídel z tajine,
příprava jídla v tajinu,
kuřecí čtvtky,
recepty na vaření v tajinu,
marocký tajin
Suroviny:
kousky kuřecí,
cibule,
česnek,
olej,
rozinky,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
zázvor mletý,
skořice,
šafrán,
kurkuma
Komentáře (13)
Maso bylo úžasný
Omáčku jsem zredukoval a byla prostě skvělá
Bulgur se mi nepovedl, tak příště rýže jistota????
P.S.: Stejný i neglazovaný je levnější dokonce než Henry Emile, rozhodně nestojí 200eur (leda by měl někdo velkou přirážku). Tento mám od araba co žije v Německu a dováží více věcí. Tento co mám i s nákladama na dopravu DHL stal 60 eur
BRAVO!!!
No original v Maroku bude uzasny, ale i toto dělám často, je to jednoduché a strašně moc dobré, koření a příprava v tajine dělá své...
K receptu: tohle jídlo jsem nedávno jedla v Maroku na dovolené a bylo výborné