Pangas na víně se zeleninou a bazalkou

maris Kuchařka: maris

Ryby 2 názory

Suroviny

500 g pangase
1 velká oranžová paprika
3 jarní cibulky
2 větší rajčata
150 ml bílého suchého vína
čerstvá bazalka
olivový olej
lžíce másla
sůl
pepř
citron
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filety osušíme,zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit.

  2. Přidáme nakrájené cibulky, papriky, podlijeme zbytkem vína a dusíme doměkka. V

  3. polovině dušení přidáme pokrájená rajčata, / lepší jsou oloupaná / a bazalku.

  4. Na závěr zjemníme šťávu máslem.

Poznámka

Podáváme s vařeným bramborem s pažitkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pangas na víně se zeleninou a bazalkou

  • Iriska Iriska

    Mně se ten recept taky hodně líbí + :yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Bože, konečně něco normálního:-))já už jsem maris něco takového dělala, pangase mám ráda, je to takové super masíčko:-p, ale Láďa říká, že to není ryba, má raději filety, ale já ti za tenhle recept dám s klídkem plusík;-):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pangas pangasius na vine pangas na vine smažený pangas recepty z pangase babicovy dobroty-ryby recepty na pangase recept pangas pangas na zelenině recepty pangas dušený pangasius pangas smažený pangasius s bazalkou ryba na bazalce ryba s bazalkou recept na pangase babicovy dobroty ryba pangasius filety na víně ryba pangas pangasius na bazalce

Zapomněl/a jsem heslo