Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 397 kJ / 2 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,75 g |
Tuky | 21,20 g |
Vláknina | 26,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 433,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Pečivo s prefermentem u nás doma frčí
voní totiž úplně jinak, než to,
na které těsto zadělávám klasicky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 15 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 58 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: dalamánky 12 hodin kynout dalamanky s prefermentem dalamánky ze špaldové mouky recept na dalamánky žitné dalamánky psenicno zitne dalamanky pečivo s prefermentem chlebovka žitná recept recept na šplaldové na dalamánky celozrnné pečivo sprefermentem chlebova mouka pšenično žitna jak ude zitny kvasek pšenično žitný dalamánek pečivo z žitné mouky dalamánky pšenično žitný dalamánky dalamánky recept spaldove dalamanky celozrnné pečivo s prefermentem vláčné špaldové dalamánky dalamanky
Suroviny: voda, mouka žitná chlebová, mouka hladká, droždí, voda, sůl, cukr, kmín celý, olej, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, droždí
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yzVz
31 názorů