Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koňský guláš

Hodnocení receptu je 4,7 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 2. 2009 22:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 824 kJ / 1 631 kcal
Bílkoviny256,52 g
Tuky15,57 g
Vláknina65,88 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 558 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy102,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mi poskytla "špagetka" , ta naše z Topu a mám to schválené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kitulinecka kitulinecka

5. 6. 2010 07:34

jéééé koninu néééé..měla jsem vlastního koně a dělá mi problém kolem koňskýho masa jen projít...ale lidi, co to jí, a mají to rádi neodsuzuju..jen vás chci poprosit,kupujte koňské maso jen když víte,že ten kůň před smrtí netrpěl..vím jak to chodí s koňěma v Polsku...Děkujuuuu ;-)

Colombo65 Colombo65

18. 12. 2009 21:32

Přidáno foto z letáku, kdo nevěří ať tam běží !!!;-);-);-)

spagetka spagetka

18. 12. 2009 21:11

Colombo, v Albertu? Faakt:-O, já ji tam dneska neviděla - jenže já nebyla u masa, potřebovala jsem jiné věci....:-8 zítra naklušu :-p:-p:-p, fotku máš krásnou :-*:yes:
A Jani na to jelení taky mrknu ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 12. 2009 21:01

Jéééé a u nás jen jelení!! Konina není:-(

Colombo65 Colombo65

18. 12. 2009 20:57

Albert opět před vánoci nabídl koninu, tak šup sem s foto. Panečku to je dobrota.;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

3. 11. 2009 08:23

Milé TOPKY. Znám mnoho lidí, kteří si nevidí na špičku nosu. Jeden můj ( je mi líto, kamarád, ale jinak ho mám rád) říká fuj na zelený. Okurky ale jí. Říká fuj na játra, ale jitrnice a paštiku jí. Říká fuj na drštky, ale bez nich polívku jí. Říká fuj na houby že jsou slizké, ale karboše z nich jí. ATD. A když třeba řeknu dal bych ti tlačenku, ale je tam srdce, jazyk a játra, tak mu to najednou nevadí. Mám pocit, že se předvádí a chce bejt důležite a přitom je poze nískej. Tí ale nezavrhuji lidi, co řeknou, že jim něco nechutná, nebo se jim něco nelíbí(třeba obraz, šaty apod.), ale nechaji jiné žít podle svého. AŤ třeba poradí, ale nezesměšňují. HOVG Václav.

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 11. 2009 22:53

syriano, víš, kdybychom tak přemýšleli, nejedli bychom maso žádné. Je mi líto koně, prasete, krávy, kuřat, ale nejsem vegetarián a věř mi, že vím, co to je jíst jen kuřecí a zeleninu. Leze to člověku úplně krkem a všemi možnými otvory. Když je kůň zraněný, nikdo nemá na vybranou, co s ním. A maso z koně je velice zdravé. Líbí se ti víc, že v Ćíně, nebo kde to, jedí psy? Jinde potkany? Nevím, po čem bys spíš sáhla. Já například mám pocit, že kedlubny mi už lezou i ze zadku.:-/ Úžasná představa stravovat se tak zbytek života.:-S

Bibinka Bibinka

2. 11. 2009 22:35

Pipre, co by jsme my ženský pro ty své manželata neudělali viď:-? klidně i snížíme množství cibule, cháááá:-D, ale znám lidi, kteří jí nemusí vůbec, ale to je už extrém, vždyť ta cibule dává chuť tolika pokrmům a já bych bez ní ani vařit neuměla.

pipre pipre

2. 11. 2009 22:20

Souhlasím s Bibinkou, že to bychom nemohli jíst žádné maso. Já koňské maso nejedla už hodně dlouho, nepamatuji ani jeho chuť, ale vzpomínám si, že maminka ho kupovala a upravovala. Ochutnala jsem nedávno ale koňský salám v Ostravě a opravdu byl dobrý. Ale gulášek mne láká, pokud ovšem někde narazím na koňské maso. Já nedávám moc cibule do gulášů, ikdyž se říká, že kolik masa, tolik cibule. I s větším množstvím cibule jsem guláš dělala, manželovi chutná víc, když dám cibule méně. Ale sto lidí, sto chutí :-D Za tip a krásnou fotku dávám bodík:yes:10.

Bibinka Bibinka

2. 11. 2009 21:57

Syriano, především tě tady mezi námi vítám a přeji ti, aby se ti tu líbilo;-)
Jinak nemusíš říkat fuj, my se tak nevyjadřujeme, protože tobě to nechutná, ale jiným ano. Každému člověku chutná něco jiného. Pokud je to pro tebe"fuj",tak se nemusíš vyjadřovat vůbec a vařit tě to také nikdo nenutí:-!Mysli vždycky na ty, že jsou tady lidé, kteří to mají rádi. Co bylo příčinou koňského masa se můžeš dočíst v komentářích-úplně náhodná věc, mám všechny zvířata ráda,i prase, i krávu.......,taky se to baští že:-?

syriana syriana

2. 11. 2009 20:24

fuj z kone gulas :-(( ,chudaci kone :-(( to je lepsi z kurete gulas:-p

Karel

12. 9. 2009 22:24

Dík za uvitanou :-8

Bibinka Bibinka

11. 9. 2009 09:45

Karle, každý to má rád jinak víš a že je maso nasládlé to máš pravdu, ovšem není to až tak moc cítit;-)nám to takhle vyhovuje-je fakt vynikající a i do normálního guláše dávám tolik cibule, kolik mám masa.
Jinak tě tady vítám, jsi tu zaregistrovaný od včerejška, ale já tě neviděla-tak ať se ti tu s náma líbí a my se těšíme na tvé recepty;-)

karel33

10. 9. 2009 23:05

Vaříl jsem uš hodně krat koňsky guláš ale nesouhlasím stím mnošstvim cibule je likoš konina je nasladle maso tak se musí s cibuli opatrně.L:-/

Melog

20. 6. 2009 14:41

Vynikajici :yes::-)

1 2 3 4 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gulas z konskeho masa guláš z koniny konský salám naložená svíčková úprava koňského masa koňský kabanos konske maso gulas konske maso recepty konsky salam recepty koňské recepty kdo jedl koňské maso? koňský salám recept naložená divočina recepty z konského masa konskýguláš guláš z koňského salámu recepty z divociny svíčková z divočiny normalní gulašek z divočiny recept na koňský salám

Suroviny: maso koňské, cibule, česnek, strouhanka chlebová, paprika čerstvá červená, majoránka, sádlo, kmín celý, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Koňský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Krwr