Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 824 kJ / 1 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,80 g |
Tuky | 12,09 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 273,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhly s povidly a mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qM0
Moje poznámka
Jáhly s povidly a mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qM0
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 11 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s blumami a mandlovou drobenkou
DVJU7 před 4 minutami
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 7 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 7 hodinami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 9 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 10 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 10 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 11 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 12 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty výborné,
jahly s makem,
jahli s makem,
jáhly recepty,
jáhly recepty výborné nakyp,
jáhlový nákyp s makem,
sladké recepty z jáhel,
jáhlový nákyp s povidly,
špecle s mákem a povidly,
jídla s povidly,
jáhly recepty výborné sladké,
jáhly sladké recepty výborné,
jahly,
recepty s mákem,
recepty jahly s povvidly,
jáhly - top recepty,
rychlá spovidly a mákem,
šišky,knedlíky z jáhel,
zapečené jáhly s mákem,
recept jahly
Suroviny:
jáhly,
voda,
mléko rostlinné,
sůl,
cukr,
povidla švestková,
mák mletý,
cukr moučkový
Komentáře (11)
Pripravované 25/4/2020
Pridávam bod!