Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 360 min Doba tepelné úpravy: 360 min

360 min (360 min tepelná úprava)

21. 1. 2014 19:30

Suroviny

Porce: 5-6

Nutriční hodnoty

Energie16 660 kJ / 3 982 kcal
Bílkoviny231,83 g
Tuky299,44 g
Vláknina21,75 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 3,00 g
Sůl7,04 g
Sacharidy79,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

21. 1. 2014 19:59

Petro ty už jsi s PH velký kamarád;-), skvělý recept:yes:

hosta hosta

21. 1. 2014 19:58

Už na pohled se to jen rozplývá:yes:

Dooga Dooga

21. 1. 2014 19:55

Tak, tak. Takhle to má vypadat.:yes: krásná práce.

spagetka spagetka

21. 1. 2014 19:31

To se mi líbí, krásně jsi pomalila, uložím ;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karamelizovaná mrkev hovězí krk v pomalém hrnci jak připravit hovězí krk hovězí krk recept hovězí krk hovězí krk recepty hovězi krk na mrkvi priprava hoveziho krku recepty z hoveziho krku hovězí s mrkví hovězí krk pomalý hrnec karemelizovaná mrkev hovězí krk cena mrkev karamelizovaná šalotka cena za 1kg hovězí plátky v pomalém hrnci hovězí recepty hovězí maso s mrkví hovězí krk v v pomalém hrnci hovězí krk na mrkvi recepty

Suroviny: krk hovězí, slanina uzená, olej, cukr, mrkev, celer, cibule šalotka, hořčice dijonská, protlak rajčatový, koření na svíčkovou, voda, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ev74