Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 715 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 278,17 g |
Tuky | 68,17 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 617 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 83,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrota od Toma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKPL
Moje poznámka
Dobrota od Toma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKPL
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 12 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 23 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty břicháče toma,
dobroty z brambor recepty,
recepty od toma,
dobroty,
sekaná brichac tom,
dobroty z brambor,
brichac tom zapecene brambory,
recepty od břicháče toma,
dobrota na obědy,
sekaná podle břicháče,
sekaná podle brichace toma,
recepty toma břicháče,
brichac tom sekaná,
sekaná břicháče toma,
recepty podle břicháče toma,
obědy podle břicháče toma,
dobrota z brambor,
recepty podle toma,
tom recepty,
dobjota
Suroviny:
brambory,
maso vepřové,
maso krůtí,
sýr hermelín,
sýr plátkový,
omáčka worcesterová,
koření,
olej
Komentáře (12)
cocoska: jojo těch brambor by tam mohlo být víc
K receptu:
A jaká byla příloha?
Také "podle surovin si umím představit jak jídlo chutná" a když to sem napíšu, tak si to obvykle pěkně "vyžeru"
Kdybyste byla registrovaná, tak vám napíšu, že to patří ke zdejšímu folkloru
Ale protože registrovaná nejste, tak vám to nenapíšu, protože nikdo by nevěřil, že to nepíšu sám sobě...
Bibinka: děkuji, nojo je to šikula :D
novelis: tak sto lidí, sto chutí, že....
Maria: když to vezmu podle sebe, tak když vidím nějaký nový recept, tak podle surovin si umím představit jak jídlo chutná tak podle toho dám bod nebo napíšu komentář a myslím, že takhle to tady má většina...