Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 715 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 278,17 g |
Tuky | 68,17 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 617 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 83,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrota od Toma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKPL
Moje poznámka
Dobrota od Toma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKPL
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 4 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 4 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 5 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
Alamatej před 7 minutami
Cikánské cukroví
Annnn před 34 minutami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 39 minutami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 42 minutami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 1 hodinou
Myšky z ředkvičky
Sahula před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 1 hodinou
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 1 hodinou
Bílá zelňačka
Sahula před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 1 hodinou
Tématické fráze:
recepty břicháče toma,
dobroty z brambor recepty,
recepty od toma,
dobroty,
sekaná brichac tom,
dobroty z brambor,
brichac tom zapecene brambory,
recepty od břicháče toma,
dobrota na obědy,
sekaná podle břicháče,
sekaná podle brichace toma,
recepty toma břicháče,
brichac tom sekaná,
sekaná břicháče toma,
recepty podle břicháče toma,
obědy podle břicháče toma,
dobrota z brambor,
recepty podle toma,
tom recepty,
dobjota
Suroviny:
brambory,
maso vepřové,
maso krůtí,
sýr hermelín,
sýr plátkový,
omáčka worcesterová,
koření,
olej
Komentáře (12)
cocoska: jojo těch brambor by tam mohlo být víc
K receptu:
A jaká byla příloha?
Také "podle surovin si umím představit jak jídlo chutná" a když to sem napíšu, tak si to obvykle pěkně "vyžeru"
Kdybyste byla registrovaná, tak vám napíšu, že to patří ke zdejšímu folkloru
Ale protože registrovaná nejste, tak vám to nenapíšu, protože nikdo by nevěřil, že to nepíšu sám sobě...
Bibinka: děkuji, nojo je to šikula :D
novelis: tak sto lidí, sto chutí, že....
Maria: když to vezmu podle sebe, tak když vidím nějaký nový recept, tak podle surovin si umím představit jak jídlo chutná tak podle toho dám bod nebo napíšu komentář a myslím, že takhle to tady má většina...