Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné rybí filety

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 311 kJ /
313 kcal
Bílkoviny9,73 g
Tuky26,93 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy7,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na náplň zomelieme 2 rybacie filety spolu s cibuľou na mäsovom mlynčeku. Pridáme vopred namočený a dobre vyžmýkaná suchár, vajíčko, narezanú vňať, osolíme, okoreníme a dobre premiešame. Krok 2: Druhé dva filety osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Rozvrstvíme na ne náplň, prehneme na polovicu a upevníme ihlou. Jemne poprášime múkou. Krok 3: Olej spolu s maslom rozohrejeme a vložíme naplnené filety. Pridáme osolený pretlak a stiahneme oheň. Filety necháme 10 min len tiahnuť, nevaríme. Krok 4: Ak sa nám zvýši náplň, pridáme do nej lyžicu strúhanky a sformujeme malé guľky, ktoré dáme tiahnuť k filetom. Krok 5: Podávame s varenými zemiakmi.

Zveřejněno 2. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné rybí filety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8ANr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné rybí filety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8ANr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rybí filety recept, recept na rybí filety, recepty na rybí filety, recepty z rybích filetů, rybí filety recepty, nej recepty filety, filety recept, nejrecept rybí filety, rybí filet recept, plněná rybí filátka, rybi filatka plnene, recepty filety, recept - rybí filet, video recepty rybí filety

Suroviny:
filet z ryb, vejce, cibule, sůl, pepř bílý mletý, šťáva citronová, protlak rajčatový, olej, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu