Suroviny
Porce: individuálně
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 036 kJ / 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,06 g |
Tuky | 1,75 g |
Vláknina | 15,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 45,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stehýnka v pikantní zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ll7v
Moje poznámka
Stehýnka v pikantní zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ll7v
Nejnovější recepty
Meruňkový nákyp
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 3 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 59 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 1 hodinou
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 1 hodinou
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
soumar99 před 1 hodinou
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Tereziena před 3 hodinami
Hovězí po myslivecku v PH
monyss před 3 hodinami
Pudingová bublanina z 1 vejce
Markeeta před 4 hodinami
Klobásy se zelím
pavelcicha před 6 hodinami
Tématické fráze:
čili vločky,
stehýnka na zelenině,
koření čili vločky,
pikantni stehynka,
maso na pikantni zelenine,
recept na pikantni kuře na zelenine,
kureci stehinka na zampionech a zelenine,
recepty na pikantní stehna
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
olivy černé bez pecky,
protlak rajčatový,
koření chilli tekuté,
česnek,
slanina anglická,
koření grilovací,
vločky chilli,
sůl,
vývar
Komentáře (8)