Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 386 kJ / 1 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,78 g |
Tuky | 101,09 g |
Vláknina | 4,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 552 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 14,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmakonéza a Šmakounova tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7G0
Moje poznámka
Šmakonéza a Šmakounova tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7G0
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 4 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 6 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 7 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 8 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 9 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 9 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 10 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 10 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 10 hodinami
Tématické fráze:
tatarka helmans recepty,
majonéza ze šmakouna,
tatarka z olivového oleje,
že smakouna majonéza,
tatarka hellmanns recepty,
majoneza ze šmakouna recept,
šmakounova pomazanka,
pomazánka z uzeného šmakouna,
jak udelame tararku,
zdravá majonéza z mléka ládi hrušky,
šmakounová majonéza,
tatarka z olivového oleje recept,
smakoneza-smakounova-tatarka,
recept ládi hrušky 12.6.2014
Suroviny:
šmakoun natura,
olej řepkový,
olej olivový,
hořčice dijonská,
mléko rostlinné,
okurky sterilované,
cibule šalotka,
limetka,
sůl,
pepř
Komentáře (7)