Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 246 kJ / 1 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,52 g |
Tuky | 70,84 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,06 g |
Sacharidy | 232,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beleše a frankfurtský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADw7
Moje poznámka
Beleše a frankfurtský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADw7
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 15 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 15 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 59 minutami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 1 hodinou
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 16 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 16 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 16 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 18 hodinami
Tématické fráze:
beleše z rohlíkú,
pod pokličkou recepty,
frankfurtský vepřový plátek,
smažené beleše,
skořicové beleše,
frankfurtský platek,
frankfurtské párky,
beleše z brambor,
frankfurtské řízky,
rohlíkové beleše,
frankfurtský párek,
beleše-recept,
párek v rohlíku foto,
frankfurtská vepřová,
recept na beleše z rohlíků,
frankfurtské kotlety,
beleše z vařených brambor,
rize recept,
jak se vaří ríže,
foto párek v rohlíku
Suroviny:
rohlík,
mléko,
sůl,
pepř,
vejce,
kotleta,
párky,
sůl,
pepř
Komentáře (12)